Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan éljem túl, hogy kidobot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan éljem túl, hogy kidobott a barátom?

Figyelt kérdés

4 évet voltunk együtt. Fél éve együtt is éltünk. Szivemet-lelkemet kitettem érte. Ő viszont már töbször megpróbált velem szakítani, arra hivatkozva, hogy nem szeret, nincsenek érzései. Tegnap előtt anyuéknál voltam, és irta, hogy már ne menjek vissza. Tegnap amikor dolgozott összeszedtem a cuccaimat. Azóta csak sirok, megakarok halni jelenleg. Munkamra se tudok koncentralni, főleg hogy egész nap emberek között kell lennem és vigyorogni. Barataim alig vannak, mindenki boldog párkapcsolatban van, es kb. lesza.rnak. Üres lett az életem, ő volt a mindenem. Hivásnál kinyom, facebook-on nem valaszol. Bár nem talaltam rá utaló jeleket, de szerintem van valakije. Ő maga irta meg, hogy tudja hogy én mindent megteszek érte, de neki nincsenek érzései.

Tuti belepusztulok az egeszbe.

25/L

2019. dec. 3. 11:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

ha szeretnéd beszélgethetünk, engem 3 napja dobott ki a barátom, pontosan tudom miket érzel. ráadásul ugyanezzel az indokkal, hogy már nem szeret. lehet könnyebb lenne ha picit kibeszélnénk a dolgokat, legalábbis nekem mindig sokat segít.

20L

2019. dec. 3. 18:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arrra, örülj, hogy megszabadultál egy olyan személytől, aki nem szeretett és már többször is ejteni akart. Engem is kidobott a barátom, de túl vagyok már rajta. Nem szeretett, tudom. Talán a kapcsolatunk elején... Normálisan sem tudta lezárni a kapcsolatot. Egy üzenetet írt messengeren, hogy nem kellek már, fogjam fel és azóta boldog vagyok, hogy ez a idegesítő alak kilépett az életemből. Mindig csak a konfliktusokat kereste és sokszor megbántott. Nekem már ez nem hiányzik. Új párkapcsolatom van azóta kialakulóban és ez el fogja felejtetni a sérelmeket vagyis bízom benne. 🙂
2019. dec. 5. 00:51
 13/14 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem tök korrekt az emilben szakítás. Én életem első barátnőjével úgy szakítottam, hogy hirtelen felmásztam egy magas fára, amikor sétáltunk, és megvártam, míg hazamegy. 19 éves voltam. Azóta már kifinomultak a módszereim, manapság messengeren vagy sms -ben szakítok.

42F

2019. dec. 6. 03:20
 14/14 anonim ***** válasza:
13-as. Jót mosolyogtam, de azt hiszem, van még mit finomítani a módszereden.
2019. dec. 6. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!