Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan éljem túl, hogy kidobot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan éljem túl, hogy kidobott a barátom?

Figyelt kérdés

4 évet voltunk együtt. Fél éve együtt is éltünk. Szivemet-lelkemet kitettem érte. Ő viszont már töbször megpróbált velem szakítani, arra hivatkozva, hogy nem szeret, nincsenek érzései. Tegnap előtt anyuéknál voltam, és irta, hogy már ne menjek vissza. Tegnap amikor dolgozott összeszedtem a cuccaimat. Azóta csak sirok, megakarok halni jelenleg. Munkamra se tudok koncentralni, főleg hogy egész nap emberek között kell lennem és vigyorogni. Barataim alig vannak, mindenki boldog párkapcsolatban van, es kb. lesza.rnak. Üres lett az életem, ő volt a mindenem. Hivásnál kinyom, facebook-on nem valaszol. Bár nem talaltam rá utaló jeleket, de szerintem van valakije. Ő maga irta meg, hogy tudja hogy én mindent megteszek érte, de neki nincsenek érzései.

Tuti belepusztulok az egeszbe.

25/L

2019. dec. 3. 11:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nézd érzéseket nem tudsz kierőszakolni belőle, úgyhogy jobb lesz külön, mint hogy még szánalomból megjátssza magát.

Nyilván most nagyon nehéz, megértelek. Ha van kedved, meghallgatlak szívesen privátban is, vagy ha pesti vagy, akár ki is mozdulhatunk

31n

2019. dec. 3. 11:12
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló szar helyzetbe, én mindent megteszek érte. Sztem neki fele annyira sem vagyok fontos, érzem h nem jó így. Próbáltam szakítani én, de azt érzem h belefulladok. És most jön a vizsgaidoszakom, már csak emiatt sem akarom h elcseszem, mert nem vagyok olyan erős h eltudjam vonatkoztatni. Úgyh én meg vagyok a fájdalomban jelenleg, mert tudom h ez sem jo h így vagyunk együtt, h ezt érzem. Ha szeretnél dumálni írhatsz nekem is:) 21/L
2019. dec. 3. 11:18
 3/14 anonim ***** válasza:
6%
#2: gyere, én megvigasztallak. 30F
2019. dec. 3. 11:27
 4/14 anonim ***** válasza:
24%

Nekem eléggé úgy tűnik h nem haltál bele ha a kérdést kiirtad :D

Ha ennyire függő vagy akk keress gyorsan egy beleülős válltámaszt, a tefélédnek jót tesz. Aztán ha megnyugodtál egy kiadós barátnős pletyi, minden pasi ugyanolyan stb témákkal, majd mehetsz vissza az exedhez.

2019. dec. 3. 11:32
 5/14 anonim ***** válasza:
59%

Én meg hiába teszek meg mindenkiért mindent, odaadó vagyok, mindig kibaxnak a faxba.

28F

2019. dec. 3. 11:47
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Erre nincs orvosság, csak az idő!

Sajnos ez van...

Ha nem érez semmit, akkor így a legjobb, és ez még mindig korrektebb mintha csak kihasználna, mellette meg félremenne!

Én 2 dolgot tudok tanácsolni neked...

Próbálj olyan dolgokkal foglalkozni amik valamilyen szinten örömet okoznak neked, illetve egy elég bevált módszer, IDŐVEL ☝️majd az új kapcsolat lesz!

"Mert az új, öli a régit"

Fájdalom téren mindenképp!

Belepusztulni nem fogsz, hidd el idővel, belátod, hogy így a legjobb ebben a helyzetben!

2019. dec. 3. 11:50
 7/14 anonim ***** válasza:
86%
Jellemtelen szar alak az, aki 4 év után emailben szakít. Sose sajnáld.
2019. dec. 3. 16:52
 8/14 anonim ***** válasza:
84%

Ez mekkora retardált kretén.

Ezért az emberért nem éri meg sírni meg meghalni.

Ő volt az életed, csak ő? Már régen rossz. Nem egy emberből áll az élet.

2019. dec. 3. 17:43
 9/14 anonim ***** válasza:
21%
Ha igazán szeretsz, akkor a másik érzései fontosabbak a sajátodénál és boldoggá tesz a másik boldogsága.
2019. dec. 3. 17:44
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

"Jellemtelen szar alak az, aki 4 év után emailben szakít. Sose sajnáld."

"Ő viszont már töbször megpróbált velem szakítani, arra hivatkozva, hogy nem szeret, nincsenek érzései."

Tehát már többször, személyesen meg lett mondva, hogy nem szereti, nem akarja ezt a kapcsolatot. Gondolom ilyenkor ment a sírás, hiszti, érzelmi zsarolás. Minek olyan kapcsolatot erőltetni, ahol a másik nem szeret, és nem akar velem lenni?

2019. dec. 3. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!