Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy csók megbocsájtható 3 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csók megbocsájtható 3 év kapcsolat után?

Figyelt kérdés

Most tudtam meg (mástól) hogy a párom megcsalt hétvégén. Egy csókot vallott be, s talán azért nem volt több mert a lány nem akarta. Három éve vagyunk együtt, távkapcsolatban, de minden hétvégén több órát utaztam haza hogy lássam és hogy együtt legyünk, nyáron pedig otthon vagyok. Most az egyszer nem tudtam hazamenni mert sok tanulnivalom volt, és megcsalt.

Mindig kedves, figyelmes volt, az az igazi jofiu, nem tudom elhinni. Soha nem történt ilyen. Szakító ok ez?

23/Nő

2019. nov. 25. 18:10
1 2
 1/14 LazyJones ***** válasza:
100%
Ezt neked kell tudni, érezni. Nekem nem lenne megbocsájtható, de ez kapcsolattól és embertől függ.
2019. nov. 25. 18:12
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom, miért olyan hülyék egyesek, hogy a kapcsolatuk idejére hivatkoznak. Ha egy fax, akkor mindegy, hogy egy hónap, egy év vagy 10 év után az. Attól még annak a kapcsolatnak vannak keretei. És bármikor lehet a kapcsolatra nemet mondani, ha nem tetszik. Nem. Muszáj. Gęcinek. Lenni. Csak mondom. Nem tart soha senki fegyvert senkinek a fejéhez, hogy te figyu, maradj vele együtt, de kurj félre vagy járj idegenek szájában is a nyelveddel. Ha patkány, akkor patkány.
2019. nov. 25. 18:14
 3/14 anonim ***** válasza:
66%
Nem bocsátható meg.
2019. nov. 25. 18:15
 4/14 anonim ***** válasza:
80%
Én nem tudnék többet a páromra úgy nézni ezek után, már semmi sem lenne a régi. Nagyon valószínű hogy szakítanék.
2019. nov. 25. 18:16
 5/14 anonim ***** válasza:
69%

Három éve vagyunk együtt távkapcsolatban XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ti nem vagytok együtt technikailag.

Ez a kapcsolat pedig megcsalás nélkül is egy nulla.

2019. nov. 25. 18:16
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Mint ahogy 1 es is leirta ez rajtad all. Milyen kerdesek merulnek fel benned ezzel kapcsolatosan? En biztos azon gondolkodnek hogy ha most egy csok akkor mi lesz kesobb, mi lesz ha nem tudom meg a kovetkezo dolgot, en meg tudneke csokolni mast ha szamomra fontos a kapcsolat, mi lenne ha valaki megcsokolna es en nem feltetlen akarnam stb stb. Sokaknak egy csok, egy szex, egy honap "szunet" megbocsajthato. Sokaknak nem. En szemely szerint nem hiszek a szunetben, a csokban, abban hogy azt akit igazan szeretek megcsalnam. Ugyanezt varom el mastol is. 26f
2019. nov. 25. 18:17
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Én szakítanék a helyedben.

Amúgy meg, a távkapcsolat egy rakás fos. (Már csak a jövőre nézve írom.)

2019. nov. 25. 18:22
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

3 év távkapcsolat után gyakorlatilag nulla amit érez irántad. Nem meglepő ha alig találkoztok 3 éve. Ez már nem is párkapcsolat, inkább csak megszokás meg "legyen valakim".

Önmagában már az is szakítóok, hogy megcsalt. De az még inkább ami emögött van, hiszen ez azt jelenti, hogy nem szeret és nem tisztel.

2019. nov. 25. 18:28
 9/14 anonim ***** válasza:
27%

Krisztike most tudta meg, hogy én vittem el az eurojackpotot!

MENNYIT??????????????????????????????? O.O

2019. nov. 25. 18:38
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerintem szakítanod kéne :((

Ez nem fér bele és ki tudja, miket nem vallott be...ki tudja, történt-e már ilyen korábban, vagy bármi más. Vagy hogy később fog-e.

A távkapcs rész azért gáz, mert ha 2 ember tényleg ragaszkodik egymáshoz, akkor megoldják, hogy valahogy együtt legyenek. Nagyon gondold át, ne pocsékold el a fiatal éveidet...ez a srác nem becsül meg téged :(

2019. nov. 25. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!