Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csók megbocsájtható 3 év kapcsolat után?
Most tudtam meg (mástól) hogy a párom megcsalt hétvégén. Egy csókot vallott be, s talán azért nem volt több mert a lány nem akarta. Három éve vagyunk együtt, távkapcsolatban, de minden hétvégén több órát utaztam haza hogy lássam és hogy együtt legyünk, nyáron pedig otthon vagyok. Most az egyszer nem tudtam hazamenni mert sok tanulnivalom volt, és megcsalt.
Mindig kedves, figyelmes volt, az az igazi jofiu, nem tudom elhinni. Soha nem történt ilyen. Szakító ok ez?
23/Nő
Három éve vagyunk együtt távkapcsolatban XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ti nem vagytok együtt technikailag.
Ez a kapcsolat pedig megcsalás nélkül is egy nulla.
Én szakítanék a helyedben.
Amúgy meg, a távkapcsolat egy rakás fos. (Már csak a jövőre nézve írom.)
3 év távkapcsolat után gyakorlatilag nulla amit érez irántad. Nem meglepő ha alig találkoztok 3 éve. Ez már nem is párkapcsolat, inkább csak megszokás meg "legyen valakim".
Önmagában már az is szakítóok, hogy megcsalt. De az még inkább ami emögött van, hiszen ez azt jelenti, hogy nem szeret és nem tisztel.
Krisztike most tudta meg, hogy én vittem el az eurojackpotot!
MENNYIT??????????????????????????????? O.O
Szia! Szerintem szakítanod kéne :((
Ez nem fér bele és ki tudja, miket nem vallott be...ki tudja, történt-e már ilyen korábban, vagy bármi más. Vagy hogy később fog-e.
A távkapcs rész azért gáz, mert ha 2 ember tényleg ragaszkodik egymáshoz, akkor megoldják, hogy valahogy együtt legyenek. Nagyon gondold át, ne pocsékold el a fiatal éveidet...ez a srác nem becsül meg téged :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!