Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lehet feldolgozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet feldolgozni, hogy soha többet nem tudsz róla?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Fél év után szakítottam a párommal. Sok sok ok volt, sokszor kimondtuk már. Pár hete már nem találkoztunk rendesen, két hete mondtam ki, hogy vége. Ő egy hét múlva idejött, nagyon rossz állapotban.

Elgondolkodtunk, folytatni akartuk, az alatt a két nap alatt feltéptünk minden sebet, majd péntek este letiltottam őt mindenhol, kértem, ne keressen többet.

Meg kellett hoznom ezt a döntést, viszont úgy érzem, belehalok.

Nem tudom, hogy van, nem tudom, mi van vele. Nem érdemli meg, de szinte őt jobban sajnálom, mint magamat.

Nem akarok békülni, keresni őt.

Egyszerűen valahogy fel kellene dolgoznom ezt, és úgy érzem, képtelen leszek rá.

Barátaimat nem szeretném ezzel traktálni, tanácstalan vagyok.

Mi a megoldás, hogy túllépjek?

2019. nov. 24. 19:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%

Pedig a barátok azért is vannak hogy megoszd velük a lelki bajaidat,elmondd hogyan érzel, mi bánt esetleg ők objektíven, kívülről jobban látják a dolgot , tudnak jó dolgokat mondani. Persze ha 0-24 erről beszélsz lehet kicsit sok, de aki 1x sem képes meghallgatni, melléd állni az nem igazi barát. Szival fordulj bátran hozzájuk.!

Foglald el magad. Sport pl nekem bevált ebből a szempontból is.

Én ilyenkor azt szoktam hogy otthon magamban, magamnak kianalizálom a helyzetet , ez szokott segíteni. Esetlrg le is írhatod papírra így kvázi "kiadod" magadból.

Persze a fájdalom nem fog most még elmúlni, ne is várd. De ne is nyomd el mert az sem jó.

2019. nov. 24. 19:51
 2/11 anonim ***** válasza:
61%
Talán mégis egymásnak vagytok teremtve. De nem, ahh, a női büszkeség...
2019. nov. 24. 19:52
 3/11 anonim ***** válasza:
3%
Fél év kb. semmi. Mégis milyen "régi" sebeket szakítottatok fel? Szedd össze magad, ne drámázz, ha ebbe bele akarsz halni, nem tudom, mi lesz veled egy komoly probléma után.
2019. nov. 24. 19:58
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Régi sebek alatt azt értem, hogy pár hét alatt lejjebb épült minden, most pedig egy falatnyi remény miatt rosszabb.

Nem halok bele, tudom, hogy ennél sokkal, de sokkal több gondom lesz az életben, de mégis, most csak a szomorúság van bennem.

2019. nov. 24. 20:05
 5/11 anonim ***** válasza:
57%

"atomjaira aprítanám, az is biztos"

Jaj, dehogy aprítanál te, nyalnál, mint egy kiskutya.😀

2019. nov. 24. 20:12
 6/11 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
18%
#6: A legkevésbé sem. Nem szokásom futkározni senki után.
2019. nov. 24. 20:20
 7/11 anonim ***** válasza:
58%
A férfi büszkeség miatt? Hányok ettől, hogy mindig egy nőnek kell tepernie egy párkapcsolatért. 🙂
2019. nov. 24. 20:29
 8/11 anonim ***** válasza:
23%
45% De akkor miért lógsz itt fent mindig?
2019. nov. 24. 20:43
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogok kertelni, iszonyat nehéz lesz az első időszak. Mindenben őt keresed, rá gondolsz, élni sem lesz kedved. Azon gondolkozol vajon elkezdett-e túllépni rajtad, közel állsz hozzá hogy felhívd, mégis felold, mégis folytassátok.

Viszont ha már eldöntötted, hogy vége, mert több negatívum van mint pozitívum, akkor muszáj ehhez tartanod magad, ne csinálj "hülyét" magadból azzal, hogy össze-vissza csapongsz. Pláne azért is, mert valószínű ennek a legvége úgyis szakítás lesz, és ezzel csak a szenvedést nyújtod meg.

Nekem ami nagyon segített, hogy rengeteg emberrel vettem körbe magam. Mindig mentünk valamerre, új embereket ismertem meg, új elfoglaltságokat kerestem. Eléggé lefoglalták az életem, nem volt időm otthon keseregni. Nehéz, de amint eszembe jutott, megcsíptem magam és elkezdtem más témákon gondolkodni. Muszáj nem rágódni a múlton, nem a pozitívumokra gondolni, mert úgy elég nehéz túllépni. Az pedig nem feltétlen igaz, hogy soha többé nem tudsz róla, miután elmúltak az érzelmek és más szemmel tekintesz rá, nem kell majd elfordulnod az utcán ha véletlenül összetalálkoztok.

2019. nov. 24. 22:23
 10/11 anonim ***** válasza:
52%

Úgy hogy leszarod. Mit izgat egy olyan ember sorsa akit tiltottál és dobtál?

Ha meg izgat akkor minek tiltod le? Ki kéne találnod mit is akarsz igazából

2019. nov. 24. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!