Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztettem életem szerelmét! Van értelme visszaszerezni?
Van egy lány akit még évekkel ezelőtt láttam a vonaton mindig. Volt benne valami nagyon különleges, nagyon félénknek, cukinak tűnt es ez nekem nagyon bejött, de láttam, higy nagyon fiatal, úgyhogy nem próbálkoztam be és akkor még barátnőm is volt. Évekkel később nagynehezen megszereztem es mi voltunk a legboldogabbak, nagyon jól kijöttünk egymással. 3-4 hónapig tökéletes volt minden, de utána elkezdett elégedetlenkedni és látszott rajta, hogy mar nincs annyira oda értem. Én persze mindig hisztiztem, hogy legyen velem megint aranyos és cuki, de nem változott, pedig csak egy kis törődést kértem. Pár napja szakítottunk nagynehezen kinyögte hogy már nem szeret és mondta h mostmár nincs miről beszelnünk. Nem írt az nap vissza es azóta nem írtam neki. Vajon ha adok neki pár napot lenyugszik es megbeszéljük van még remény? Tudom, hogy abbam a par hónapban én is nagyon különleges voltam neki. Velem csinaált majdnem mindent először es eszméletlen türelmes voltam vele. Vajon számítok neki es van még esélyem? Vagy elkell fogadnom és együtt kell élnem azzal, hogy életem szerelmével sose leszek már együtt?
Elnézést a hosszú szöveg miatt és előre is köszönöm a válaszokat!
Ha nem érez már semmit feléd, mégis mit akarjon még veled megbeszélni? Lezárta, szakított, nem is keres.
Szerintem legyél felnőtt és fogadd el a döntését. 4 hónap után még rózsaszín köd kéne legyen, de ő már kiábrándult belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!