Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy év után lenne még értelme visszaszerezni az exem?
Figyelt kérdés
Igazából még fiatal vagyok, ő volt az egyik legközelebb álló személy hozzám (legalábbis én így éreztem). Csak 1 hónapig jártunk. 1 éve szakítottunk. Nagyon csúnyán váltunk el egymástól (az én hibámból). Le is tiltott messengeren. Aztán egy pár hónapja elkezdte azt csinálni, hogy hogyha kiraktam egy képet instagramra, akkor belájkolta, de pár perc múlva ki is lájkolta. De van olyan kép is amit nem lájkolt ki. Nemhiszem hogy csak véletlen lájkolgat stb. Lehet hogy még kedvel? Nemtudom... Érdemes lenne vele legalább csak baráti szinten beszélgetni? Írjak rá? Igazából az sem baj ha nem jövünk újra össze, csak bűntudatom van, hogy ilyen csúnyán váltunk el.2018. ápr. 13. 02:25
1/6 anonim válasza:
A helyedben én nem erőltetném ezt.
Aki ilyen bizonytalan, töketlen, jobb ha csendben marad.
2/6 anonim válasza:
Szerintem csak fel akarja hívni magára a figyelmet, de semmi komolyat nem szeretne tőled. Lehet hogy csak véletlenül lájkolja be.
Jobb ha valaki mást keresel.
3/6 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy újra össze kéne jönni, de az egy szép gondolat, hogy rendezni szeretnéd vele a dolgokat, bocsánatot akarsz kérni. Biztos jól esne neki, és a te lelkiismeretednek is jót tenne.
4/6 anonim válasza:
Én pedig azt mondanám, hogy egyszerűen vállald a döntésed. Ha szakítottál vele, ne táncolj vissza! Hagyd őt békén. Valószínűleg ugyanúgy tetszel neki v lehet szeret is, de tudja h ugyan az lenne a vége mint legutóbb ezért nem fog kezdeményezni! Ne is várd. Csak válassz mást, úgyis 100 más pasi irogat neked mint minden lánynak.
5/6 A kérdező kommentje:
Ő szakított velem, és amúgy most így nagyjából tesómon kívül 1 fiúval sem beszélek. Nemtudom miért szakított, nem tudott rendes magyarázatot adni, csak össze vissza mondott kifogásokat.
2018. ápr. 13. 12:04
6/6 anonim válasza:
Akkor pláne de menj utána.
Vannak másik fiúk is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!