Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás feldolgozása?
Sziasztok!
28 éves vagyok, sajnos barátnőmmel vége lett a kapcsolatomnak a távolság miatt. Ő másik városba költözött, majd egyre jobban eltávolodtunk egymástól, sok vita, de én ugyanúgy szerettem, viszont nagyon ritkán találkoztunk.
3 hónapja szakítottunk, azóta nem is beszéltünk egyáltalán, ő teljesen ignorált, ismerem őt, ő mindig így szokta "feldolgozni" a dolgokat. Én még úgy érzem, hogy oly sok mindent mondanék neki.
Sajnos megtudtam, amit már éreztem valahogy a lelkem alatt, hogy ő már új párkapcsolatban él pár hete, ez teljesen kikészített lelkileg.
Nem ez volt az első párkapcsolatom, mielőtt még túl lelkisnek tűnik a dolog, de korábban mindig le tudtam zárni és nem éreztem így, most viszont a szívem szakad meg a hiányától és attól, hogy ő már továbblépett.
Valami jó tanács..? 28/F
Hát ő már a kapcsolatotok alatt ismerkedett a másikkal, az is lehet, hogy sajnos időközben már megcsalt. Ez te tudhatod mondjuk csak, hogy furcsán viselkedett e, mondott e le randit, találkát. De szerintem nem most jött neki a semmiből. Sajnálom, majd az idő helyre hoz, talán.
Bár a mai világba nagyon nehéz normális nőt találni, pláne olyant, aki tényleg életed végéig ott áll melletted. Pár évnél tovább nem nagyon tartanak manapság a kapcsolatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!