Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakít a pasim a WoW miatt?
Mióta kijött a classic, állandóan a gép előtt ül(melóbol hazajön, leül és játszik éfélig, hétvégén egész nap akár hajnalig). Az elején nem zavart, de tőlem kezdett eltávolodni, teljesen beszippantotta. Most pedig közölte, hogy szakítani akar, holott addig minden rendben volt, megbeszéltük a problémákat, változtattunk azokon a dolgokon amik zavarták a másikat. Másra nem tudok gondolni, csak arra, hogy játékfüggő lett, elvégre a problémák csak akkor kezdődtek. Legalábbis szeptemberben még szeretett, hisz mondogata nekem.
Mit gondoltok, erről, ti tapasztaltatok már ilyet?
#20-as már rég altot húz..:D
#21-es, igen eltudom képzelni, hogy nem én vagyok az első.. :( olyan szomorú ez..
"szeretett, hiszen mondogatta nekem"
Jaj, gyerekek... Még nagyon gyerekesek vagytok, vele az élen. Ha neked pasi kell és nem nagy gyerek, inkább örülj. Ha meg nagy gyerek kell, ne akarj vele járni.
Igen, sajnos van ilyen.
Mondom ezt úgy, hogy én is gamer vagyok, szívesen játszom szabadidőmben. Már ismerkedtem is meg pasival játékban, találkoztunk, és a kapcsolatunk első hónapja álomszerű volt... Aztán rémálomba váltott, ahogy őt továbbra is csak a játék érdekelte.
Én is azt tudom mondani, hogy a hangsúly a mértéken van. Nem mindegy, hogy egy kedves szabadidős elfoglaltsága valakinek a játék, vagy felteszi rá az egész életét, minden mást alárendelve annak.
Ritka egyenes függő, hogy szakított inkább, nem ígérgetette, hogy majd megváltozik.
Hagyd a fenébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!