Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakít a pasim a WoW miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakít a pasim a WoW miatt?

Figyelt kérdés

Mióta kijött a classic, állandóan a gép előtt ül(melóbol hazajön, leül és játszik éfélig, hétvégén egész nap akár hajnalig). Az elején nem zavart, de tőlem kezdett eltávolodni, teljesen beszippantotta. Most pedig közölte, hogy szakítani akar, holott addig minden rendben volt, megbeszéltük a problémákat, változtattunk azokon a dolgokon amik zavarták a másikat. Másra nem tudok gondolni, csak arra, hogy játékfüggő lett, elvégre a problémák csak akkor kezdődtek. Legalábbis szeptemberben még szeretett, hisz mondogata nekem.

Mit gondoltok, erről, ti tapasztaltatok már ilyet?

2019. okt. 16. 13:20
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Én 26, Ő 35 éves.
2019. okt. 16. 13:43
 12/28 anonim ***** válasza:
Azeroth katonája
2019. okt. 16. 13:43
 13/28 anonim ***** válasza:
0%
Ismerkedj velem én már rég nem vagyok wowos
2019. okt. 16. 13:44
 14/28 anonim ***** válasza:
76%
Van ilyen sajnos, de hidd el, neked tett vele szívességet. Ha megunja kicsit a játékot és rájön hogy jó lenne szexelni valakivel, akkor úgyis hozzád megy majd pitizni, de vissza ne fogadd.
 15/28 anonim ***** válasza:
26f
 16/28 anonim ***** válasza:
42%

35 éves és wowozik.... árulja már el valaki, honnan a halál retkes facából túrtok elő ilyen alakokat????

Hogy a fenébe tudtok rájuk FÉRFIKÉNT tekinteni???

Pfff....

2019. okt. 16. 13:46
 17/28 anonim ***** válasza:
66%
#16-os, pont úgy ahogy valaki rád is férfiként/nőként tekint.
2019. okt. 16. 13:51
 18/28 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar, ha játszik, hisz mindenkinek kell saját idő, amiben úgy foglalja le magát ahogy akarja.. De azt azért durvának érzem, hogy emiatt felrúgni egy kapcsolatot.. Gondolom azért nem akar dolgozni rajta, mert az a játékidőből venne el.. És így, hogy nem is hónapokig tartó kiábrándulásról van szó, érthetetlen számomra..
2019. okt. 16. 13:53
 19/28 anonim ***** válasza:
74%

Most éli a második gyerekkorát, de ez a classic akkor is már nagyon lerágott csont. Nem értem, hogy mit szeretnek rajta annyian.

35 évesen azért rájöhetett volna már sok-sok év gamelés után, hogy az életet nem a gép előtt kéne élni.

2019. okt. 16. 13:58
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
Várd meg amíg meglépi a 60-at és töröld a karaktereit :)
2019. okt. 16. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!