Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha szakít velem a pasim durván, majd össze akar velem jönni?
Idióta a pasid már bocs. Normális ember ilyet nem csinál. Viszont annyiból te is hibás vagy, h sok időt töltesz a volt pasiddal. Meg nem azért, de ez vmi új stílus a mai fiatalságnál, h ha szakítanak, akkor irány vissza az exhez már másnap? Minden nap látok itt olyan kérdést, amiben az van h "jaj visszamentem az exemhez.." Ezt sosem értettem... ha egyszer nem működött, akkor másodjára működni fog majd? Ugyan...
Egyszóval, a pasid egy idióta, mert kicsivel jobb ötlet lett volna leülni és megbeszélni ezt a dolgot, viszont legalább igaza lett, mert kiderült h te még mindig az exedért vagy oda.
Az ilyenekre azt szoktam mondani, hogy ami jó, az működik, az egyszerű. Mert ha szeretek valakit, ő viszont, akkor ennyi és pont. (Nyilván nem vagyok naiv, tudom, hogy mindennapi problémák ettől még vannak, de ha az ember szerelmes, azokat együtt meg lehet oldani és ettől csak erősebb lesz a kapcsolat.)
Ha már bejön ilyen próbaszakítás meg visszarohanás az exhez, meg csak csók volt, meg sokadik lány meg nem tudom, annak már sok teteje nincs.
köszönöm a válaszokat, igazatok volt, a nagy újra összejövés vége az lett, hogy már más lánnyal jött össze
az,hogy az exemmel jöttem össze, egy menekülés volt, vele megvagyok,ismerem az összes hibáját,ő az enyémeket,csak már a nagy szerelem nincs, csak a szeretet, a szakítás után muszáj volt valakivel lenni, ő tűnt a legjobb választásnak, félek az egyedülléttől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!