Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetett abban valami, hogy megcsókolt az exem annyi idő után?
Ő hagyott el kb. 2 éve. Eddig nem is beszélt velem azóta, s megszakított minden kapcsolatot. Egyedül a száma a régi, de azt is ő árulta el közvetetten (meghosszabbította a szerződését), én nem próbáltam ki. Azt is elárulta merre lakik, pedig annak idején azt mondta máshová költözött (másik város, ahol nem keresném). Mondjuk mostmár mindegy, mert most én lakok messzebb, akár meg is mondhatta már...
Szóval nemrég összefutottunk, és elég speciális helyzet volt, eleinte nem akart beszélni velem, aztán mégis. Mondjuk csak egy mondatot szólt először, s megvárta a visszajelzésem, hogy utána odamenjek, mintha csak ő hagyná magát,pedig az ő kezdeményezése nélkül én már nem próbálkoztam volna. Ekkor viszont átesett a ló túloldalára, megérintett, megölelt, simogatott, közel hajolt, s nem tágított, míg meg nem csókoltam. Persze tudja a mocsok, hogy szeretem még, és provokál, csak azt nem tudom, ennek mi értelme volt. Minden áron ki akarta húzni belőlem miért hagyom, de nem böktem ki, mert annyira nem bízok benne már. Kedves volt, de manipulatív és provokáló, s egy ponton ő is távolságtartóbb lett újra, mikor észlelte, hogy hagyok ezt-azt, de húzódozok is, óvatos vagyok, mert nem tudom mi a szándéka. Eleddig erről a pillanatról ábrándoztam, de mikor ott volt az alkalom, nem tudtam elhinni, átadni magam... Talán jól tettem. Ezt mondja az eszem, hogy úgyis csak szivatott. De miért? Megkérdezte mit mondanék, ha még szeretne... De arra nem mondott még mindig választ, miért hagyott el, ezért válasz nélkül hagytam én is. Beszélgettünk, s a végén, egész lelkesnek tűnően azt mondta felold Facebookon, de csak leintettem, mert annak idején is csak hitegetett, hogy keresni fog még, majd, mielőtt végleg eltűnt... Azt mondtam alszik rá egyet, és ezután sem fogunk beszélni, ő bizonygatta, hogy nem így lesz, de persze azóta sem keresett. Biztosan azt mondaná azért, mert sok dolga volt, ami igaz is, meg nem is, mert nem azért, ha akarna elérne. Viszont azt nem tudom, azért-e (részben), mert én mondtam, vagy azért, mert csak azt hitte ezt akartam hallani, de valójában nem is állt szándékában. Csak nem tudom akkor mi értelme volt így ennek. Nem számítottam másra, de valahol bánt, hogy nem csalódhattam pozitívan benne... Nem tudom mit tennék, ha írna, biztosan finoman hárítanám most is, de csak félelemből, azt várva, hogy előbb győzzön meg. Tudom, ez így taktikázás, amibe nem menne bele, mert szeret ő irányítani mindent. Szóval így, hogy nem keres, én meg nem tudom, merem, akarom, marad a semmi... Maradok azzal a csókkal, amit még "törlesztett" igencsak megkésve. Igaz, azt hiszi mással vagyok, de az már ekkor bizonytalan volt, s azóta nincs is így, amit tudhatna közös ismerősöktől (ahogy sokmindent, mert úgy tesz, mintha leszarna előttük, ahogy ezt leszámítva előttem is, közben informálódik mégis), ha akarna... Szóval most nem tudom, nem akar, nem mer keresni, vagy is-is, vagy simán nem is gondol rám azóta, mert hetekkel ezelőtt történt ez. Csak ha nem, akkor miért kínzott mégis? Ezt nem tudom megérteni :( Akkor tartottam magam, de egy hétig random pillanatokban elsírtam magam az eset után. Nekem ez fáj, és pontosan tudnia kellene, hogy hiába kedves gesztusnak indult, ezzel feltépte bennem a régi sebeket. Ha ő ezt már lezárt, egyszerűen nem kellett volna megtennie! Egy utána égő tüzes seb vagyok, egy szomjazó a sivatagban, ő pedig az oázis a távolban, ahová mászok, holott biztos tudom, nem érem el. Az erőm addig tart, ameddig el nem fordul... Most egy összeomlott kártyavár vagyok.
Egy mély tó, melynek felszínén ott játszik a fény, de a mélyben fodrozódik a kőtől, amelyet bele dobott.
Azért kínzott, mert manipulatív (te magad írod) és tartalékba jó voltál. Ennyi a történet, rég nem érdekled. Lehet akkor sem érdekelted mikor veled volt, de lényegtelen. Te egy idealizált képébe vagy még mindig szerelmes, de szerencsére elkezdted felismerni a határaidat és nem engedsz meg neki mindent. A következő lépés hogy realizáld, hogy egy álomkép van előtted vele kapcsolatban.
Viszont továbbra sem tudsz elszakadni tőle valamiért és ez nem a szerelemnek szól, hanem belülről jön valami értelmetlen ragaszkodás iránta. Ennek a forrását javaslom megkeresni, ami sokszor visszavezethető gyerekkori szálakra és ott kialakult problémákra. Az ilyen gyökereket már rég kikéne vágni az életedből, nemhogy még hitegetni magad 2 év után is.
Idealizálnám? Igen, és nem. Más különleges nincs benne, csak ahogyan én reagálok rá, egyedül rá. Az agyam nem zárlatos, tudom, hogy milyen, és mindig is sejtettem. Csak ha megzavarodok sem értem, mi vitte ezt a kanembersajtot ebbe a lehetetlen szituációba. Tudja, hogy minden észérv, és tartás ellenére megzavarodok érte/tőle. Én is tudom, ezért pár hónap után elkezdtem "hagyni" neki, hogy távolságot tartson, vagyis partnerévé váltam benne, miután küzdeni már nem volt miért, csak hülyét csinálni magamból. Elfogadtam, mert 1. mást nem tehettem, 2. mert ezzel engem is védett.
HM, talán kíváncsi volt megcsalnám-e a páromat, ennyire viszont nem tudom aljas-e. Inkább tűnt pusztán kíváncsinak, mint olyannak, aki elújságolja neki, hogy megcsókoltam, és egyébként sem számított volna, már bőven a végjátékban voltunk ekkor vele. Csak pótlék voltunk egymás számára, a eddig bírtuk, nem mintha neki ezt tudnia kellett volna.
Manipulatív, irányításmániás, valószínüleg van benne erősen nárci hajlam is. Csak szórakozott veled, kíváncsi volt, hogy mennyit tud mèg elèrni nálad, mèg mindig hatással van-e rád. Te meg ügyesen besèltáltál a csapdájába, ès behódoktál pszicho hajlanak előtt.
Elèg szomorú, hogy 2 èv után mèg mindig itt tartasz, hogy egy ilyen alja alak után sóvárogsz, ès idealizálod, hogy óázis a sivatagban...
Tiltsd le te, ès lèpj tovább, ne akarj már több időt elpazarolni az èletedből erre a gennyladára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!