Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt akivel nagyon hírtelen szakítot a párja úgy hogy semmi előjelét nem lehetett látni annak, hogy problémája van?
Mindig vannak jelek, hogy nem működik, bár te ezekrol azt gondolod, hogy normális, de jelen vannak. Nézd, velem többször is csináltak ilyet.
Sőt, egyszer talán én is tettem ilyet, bár ott már több alkalommal akartam dobni a srácot, de nem tettem végül. Aztán egy idő után mégis. Nem tudom
Sosem hirtelen történik, ahogy #1 és #2 is írta.
Mindig vannak előjelei. Mindig.
Ha az egyik fél nem veszi észre a másik problémáit, nem érti meg a jeleket, nem foglalkozik velük, akkor látszólag, de csak látszólag a számára hirtelen lesz.
Hónapokig, akár évekig is el lehet lenni a langyiba, figyelmen kivűl hagyva a jeleket és elbagatelizálva a problémákat. Közben végig jelen voltak.
A különbség annyi, hogy míg van aki ezen időszak alatt gyakorlatilag szájbarágva említi a szakítást, mint egyik kimenetelt, addig van aki csak akkor mondja, amikor meg is teszi.
Mindig vannak jelei, ahogy előttem is írták.
Nálunk az volt a jele, hogy alig keresett. Egyre ritkábban, és egyre kevesebbszer. Én akkor már sejtettem, hogy valami nem oké és szakítani fog majd, olyan volt, mintha megágyazott volna a későbbi egyedüllétnek ezzel a viselkedésével tudatosan, hogy én is szokjak hozzá kb.
De még így is fájt és nagyon rossz volt, amikor ténylegesen felkeresett és akkor is már csak azért, hogy szakítson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!