Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után ezekt?
Figyelt kérdés
Szerintetek mi a legjobb dolog? Letiltani, kidobni, és eltüntetni minden dolgokat ami rá emlékeztet? Talán így könnyebb?2019. okt. 11. 11:22
1/5 anonim válasza:
Attól függ mi az ok ami miatt szakítás lett a vége. Amikor velem szakított az egyik exem és utólag tudtam meg, hogy az utolsó 1 hónapban már 2 végén égette a gyertyát, akkor mindent kidobtam ami rá emlékeztetett, kitöröltem az életemből.
De van másik véglet is, akivel közös fényképet mind a mai napig őrzöm és őrizni is fogom. Nem nézegetem naponta, de sokat jelentett nekem.
Szerintem mindenki máshogy viszonyul ehhez a kérdéshez, aki nem akar a múltjával foglalkozni az kidobja és megpróbál gyorsan tovább lépni.
2/5 anonim válasza:
Ha neked úgy esik jól és könnyebb, ha nem látod, tedd meg. Nem számít, más mit gondol.
3/5 anonim válasza:
Az attól függ... egy szakítás nem mindig könnyű. Viszont az életed része volt, zárjátok le normálisan és nem kell direkt "törölnöd" az életedből (de minden nap sóvárognod sem utána).
4/5 anonim válasza:
Hülyeség, de hidd el sokat jelenet ha ki törlöd a telefonszámát ( véletlenül se tudd keresni ) facebook , messenger , insta akármi nem lépsz fel !! Halgass szép szomorú vagy vidám zenét ami épp jól esik a lelkednek jó ha egyedül vagy , és ki tudod zokogni magad . Aztán próbáld össze tenni magadban a dolgokat , hogy ez neked meg éri vagy sem :) ha újra kezdenétek mi lenne hogyan alakult volna tovább?! És rá jössz nem okkal döntöttél ( döntött) döntöttetek így. Én is nem rég voltam ilyen helyzetben ( 2 hete kb ) , és már sokkal jobban érzem magam. Olyan , hogy új párkapcsolat felejtsd el ... annál rosszabb nincs minthogy másban keresed őt hidd el :) . Miután sikerült le zárni magadban próbálj meg szórakozni, ki menni sétálni haverokkal lenni , és kerüld azt a helyet ahol esetleg össze szaladnátok! Ami talán a legfontosabb NE KERESD . Egy régi kapcsolatból legtöbbször még csúnyább vége szokott lenni. Szóval fel a fejjel , és kitartást 🎶🎵🎧! 23 / L
5/5 anonim válasza:
Szerintem ez mindenkinek más. Függ a kapcsolat milyenségétől és a szakítás okától is. Én például alapvetően az összes exemmel jóban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!