Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után ezekt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után ezekt?

Figyelt kérdés
Szerintetek mi a legjobb dolog? Letiltani, kidobni, és eltüntetni minden dolgokat ami rá emlékeztet? Talán így könnyebb?
2019. okt. 11. 11:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mi az ok ami miatt szakítás lett a vége. Amikor velem szakított az egyik exem és utólag tudtam meg, hogy az utolsó 1 hónapban már 2 végén égette a gyertyát, akkor mindent kidobtam ami rá emlékeztetett, kitöröltem az életemből.

De van másik véglet is, akivel közös fényképet mind a mai napig őrzöm és őrizni is fogom. Nem nézegetem naponta, de sokat jelentett nekem.

Szerintem mindenki máshogy viszonyul ehhez a kérdéshez, aki nem akar a múltjával foglalkozni az kidobja és megpróbál gyorsan tovább lépni.

2019. okt. 11. 11:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked úgy esik jól és könnyebb, ha nem látod, tedd meg. Nem számít, más mit gondol.
2019. okt. 11. 11:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Az attól függ... egy szakítás nem mindig könnyű. Viszont az életed része volt, zárjátok le normálisan és nem kell direkt "törölnöd" az életedből (de minden nap sóvárognod sem utána).
2019. okt. 11. 12:01
 4/5 anonim válasza:
100%
Hülyeség, de hidd el sokat jelenet ha ki törlöd a telefonszámát ( véletlenül se tudd keresni ) facebook , messenger , insta akármi nem lépsz fel !! Halgass szép szomorú vagy vidám zenét ami épp jól esik a lelkednek jó ha egyedül vagy , és ki tudod zokogni magad . Aztán próbáld össze tenni magadban a dolgokat , hogy ez neked meg éri vagy sem :) ha újra kezdenétek mi lenne hogyan alakult volna tovább?! És rá jössz nem okkal döntöttél ( döntött) döntöttetek így. Én is nem rég voltam ilyen helyzetben ( 2 hete kb ) , és már sokkal jobban érzem magam. Olyan , hogy új párkapcsolat felejtsd el ... annál rosszabb nincs minthogy másban keresed őt hidd el :) . Miután sikerült le zárni magadban próbálj meg szórakozni, ki menni sétálni haverokkal lenni , és kerüld azt a helyet ahol esetleg össze szaladnátok! Ami talán a legfontosabb NE KERESD . Egy régi kapcsolatból legtöbbször még csúnyább vége szokott lenni. Szóval fel a fejjel , és kitartást 🎶🎵🎧! 23 / L
2019. okt. 11. 12:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez mindenkinek más. Függ a kapcsolat milyenségétől és a szakítás okától is. Én például alapvetően az összes exemmel jóban vagyok.
2019. okt. 11. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!