Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért van ez velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez velem?

Figyelt kérdés
Pontosan 3 évvel ez előtt 2016 októberében történt hogy szakitott velem egy lány akit nagyon szerettem de sok vita volt köztünk és hát nem akarta folytatni,fájó szivvel de úgynézett ki hogy elkell engednem. Én kb 2 hétre rá meg ismertem egy lányt akivel elég hamar egymásba habarodtunk. Sokat találkoztunk pár hét leforgása alatt erős érzelmek fűztek már egymáshoz minket, de inkább ő szeretett meg jobban mivel én ezt csak az előző szerelmi bánatom enyhitése miatt kezdtem el csinálni.. Mármint vele talizgatni. De nagyon jól kijöttünk szép lány volt meg rendes is pont nekem való volt. Na de ezt megtudta az exem és minden követ meg mozgatott hogy vissza kapjon, tudta hogy még mindig őt szeretem és ezt kihasználta, vissza csábitott. Hiába volt azzal a másik lánnyal minden oké, mégis az exemhez huzott vissza a szivem, akkor valahogy őt jobbnak láttam,vissza mentem hozzá. A másik lány sokáig hivogatott, sírt, szinte könyörgött hogy válasszam őt de sajnos akkor nem ezt láttam a jó megoldásnak. Tehát vissza mentem ahhoz akit szerettem és még több mint két évig vele voltam. (idő közben a másik lánynak lett egy komoly kapcsolata) Nos akihez vissza mentem mivel szerettem, de sajnos vele sokat veszekedtünk ideig oráig jó volt minden aztán megint a vita. Regényt tudnék erről irni de most nem ez a lényeg. Ez ment egész pontosan 2019.áprilisig, amikor is hirtelen megint szakitott velem. És mit ad isten, hiába keresgéltem olyan lányt mint annó most nem jött össze. Ezáltal az exem se érezte úgy hogy vissza kell szereznie.. Idő közben már őis be csávozott eltelt fél év tehát vele már tuti nem leszek. De a leg rosszabb hogy most nagyon bánom hogy akkot 2016 ban nem azt a lányt választottam. Fél éve ismerkedek lányokkal de egyik se olyan.. Úgy érzem hogy ez egy hatalmas hiba volt tőlem hogy akkor hagytam kicsúszni a karjaimból. Szinte minden nap megnézem hogy még mindig van e neki valakije és persze van.. Komoly kapcsolata van. Miért voltam ilyen hülye?? Akkor miért nem tudtam így gondolkodni mint most? Ezalatt a fél év alatt egy pár lánnyal már ismerkedtem volt is egy rövid ideig tartó kapcsolatom de halott ügy volt ezek a mostani lányok.. Ő volt az igazi úgy érzem csak lehet hogy nem érdemeltem meg amiért ilyen ostoba voltam.

2019. okt. 11. 00:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

1) Tanulj a hibáidból.

2) Sokszor akkor veszi az ember észre mit veszített, amikor már elvesztette s fogja a fejt miért nem tett többet.

3) Érzelmileg ingadozol, ne pótcselekvést keress a bánatodra, hanem megoldást.

Főleg az utóbbit fogadd meg... s tedd fel magadnak a kérdést, azért hiányzik a 2. lány mert egyedül érzed magad, vagy mert az exed által hagyott űrt "kárpótolni" akarod? Először az exed zárd le magadban, addig sosem leszel boldog csak bolyongani fogsz ide-oda.

2019. okt. 11. 01:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nen biztos, hogy akkor rosszul döntöttél - nem az új lányt szeretted, hanem a régit és 2 évet még elvoltatok az exxel. Szerintem az akkor a helyes döntés volt, mert nem maradtál valakivel, akihez nem fűztek komolyabb érzelmek, nem hülyítetted.

Most meg egy ilyen időszakod van, épp nem jön senki, de nem is kell erőltetni, ez nem lóverseny, hogy kinek lesz hamarabb párja, inkább foglalkozz magaddal és fejleszd magad. Minden perc, amit magadba fektetsz, értékes.

30n

2019. okt. 11. 08:54
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem döltöttèl rosszul. Bármilyen jó is volt az a másik lány, nem szeretted, legalábbis nem úgy szeretted. Azt szeretted, akihez vissza mentèl. Semmi èrtelme nem lett volna annak, hogy vele maradsz, csak hogy legyen valakid. Akkor meg azt bantad volna, hogy nem adtál esèlt a szerelmednek.

2. Jó is, hogy nem kapart megint vissza hozzád az ex, annak e lett volna már èrtelme, hisz egyèrtelműen nem működött köztetek a dolog. 2x megpróbálták nem ment ennyi.

3. Ezt a kapcsolatfűggő hozzáállásodat sűrgősen fejezd be! Most sem azt bánod, hogy akkor azt a lányt elvesztetted, hanem hogy most nem találtál egyből másikat, ès egyedül vagy. Szingli vagy most egy ideig, ès akkor mi van? Nem kötelező egyből kapcsolatból kapcsolatba ugrálni. Sőt, sok esetben pont hogy rossz is, hisz ha mèg nem zártad le magadban teljesen az exet, mint ahogy a múltban is törtènt, az csak gátolja az új kapcsolat kibontakozását.

Szóval a szinglisèg nem az ördögtől való. Tedd helyre magad, lelkileg is, zárd le a múltadat, ès ne akarj görcsösen új kapcsolatot, fèl èv nem is hosszú idő. Jönni fog majd az új szerelem, ha eljött az ideje.

2019. okt. 11. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!