Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan is engedhetném el és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nadina1900 kérdése:

Hogyan is engedhetném el és mire véljem ezeket?

Figyelt kérdés

Lassan 5 hónapja vagyunk külön, én viszont még mindig nem tudtam teljesen túllépni.

Egyáltalán nem találkoztunk az utóbbi időben.

De nyáron messengeren csak a semmiből letiltott,majd feloldott.

Instagrammon én követtem ki,de ő még mindig követ engem és minden sztorimat megnézi,sőt a legutolsó képemet lájkolta is (ami amúgy nem is baj,de az előzőt amit nyáron tettem ki nem)

És általában mindig nagyon hamar látja ha bármit is kirakok (szakítás ürügye,hogy 12 órába fog dolgozni és ugye távkapcsolat volt tehát nem ér rám)

Azt hittem valami szikra még van esetleg benne is azért ilyen kíváncsi rám,ráadásul mikor szétmentünk azt mondta minden lányba engem fog keresni, tegnap pedig kirakott egy lánnyal egy képet,aki hát szerintem a barátnője,mert a csaj átkarolja a nyakánál fogva a képen.

Pont ugyanakkor raktunk ki egy sztorit, pár perce volt kint ráment,nekem is kijelezte mikor megnézte,h van storyja ugye piros kör lesz körülötte)

Egyszerűen csak ennyire kíváncsi mi van velem? És hogy tudnám végleg engedni?

2019. okt. 6. 09:53
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Tini párkapcsolatok rovat eggyel arrébb...
2019. okt. 6. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!