Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mikor érdemes letudni ezeket a dolgokat?
Most vetettem véget egy 3,5 éves kapcsolatnak. Ez volt az első komoly kapcsolatom illetve első nagy szerelem.
Félő hogy nem teljesen fogta fel a mostmár volt barátom a dolgot, pedig személyesen mondtam búcsút, egész szépen váltunk el. De kérdés, hogy facebookról mikor vegyem le a közös képeket illetve a kapcsolati státuszt? Nem vagyok nagy facebook függő, nem is akarom hogy bárki lássa hogy hirtelen egyedülálló lettem. Illő ilyenkor megkérdezni a másik felet hogy levehetem-e, vagy szimplán töröljem a dolgokat?
Illetve maradtak nálam holmijai. Ezeket mikor adjam vissza? Még frissiben hogy biztosan felfogja, megértse, vagy hagyjam ülepedni az érzéseinket? De ha hagyom akkor az újabb találkozás nem bolygatja meg a pillanatnyi békességet?
1. Szerintem MOST szólj, hogy a közös képeket szedje le a facebookról.
2. A cuccait MOSt csomagold össze és szólj, hoyg X dátumig vigye el.
Tenyleg most. Regen vege lett es kesz, nem.colt szem elott a masik, lehetett jobban felejteni. Ma ott ez a hulye fb. Arrol nem jon semmilyen hir h kepet torolsu.
A kapcsolati statuszodatcmeg allitsd be ugy h csak te lasd es utana valtoztasd meg. Akkor arrol se fog. Kesobb visszaallithatod ezt az adatvedelmi beallitasd.
Igen, erre valóban az a válasz, hogy minél hamarabb. A kapcsolati státusznál én is azt csináltam, hogy először levettem a publikusságot, majd beállítottam, hogy egyedülálló, és később visszatettem publikussá. Így megfelelő idő elteltével látszott, hogy egyedülálló vagyok, de nem jelent meg külön bejegyzésben a falamon.
A saját adatlapoddal/faladdal azt csinálsz, amit akarsz. Nem kell engedélyt kérned, sőt, ha sokáig fent vannak a képeitek az ő falán, akkor udvariasan megkérheted, hogy most már vegye le őket (persze itt fennáll az a dolog hogy ő meg nem akarja levenni, mert attól még hogy elmúlt, megtörtént - ez sajnos szíve joga).
Akkor veszed le, amikor akarod. Én tuti nem tökölnék azzal, hogy összevadásszam a fényképeket.
Miért kéne megkérdezni bárkit is, hogy milyen kapcsolati státuszt írsz ki? Mondjuk egyáltalán kiírni is minek. Aki ismer úgyis tudja, aki nem, annak semmi köze hozzá.
A cuccait pakold össze, majd megy érte, ha akar. Ha 1-2 héten belül nem viszi el, akkor írj neki, hogy útban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!