Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időt érdemes várni szakítás után az esetleges békülésig? (többi lent)
Szakítottunk a párommal. 1 évig voltunk együtt és soha egy veszekedés nem volt, nagyon jól megértettük egymást és meg is beszéltünk mindent.Soha ilyen jó kapcsolatunk nem volt még. A szakításhoz vezető ok olyasmi amiről egyikünk sem tehet. Lehetséges, hogy menthető a dolog? Szokott keresni, valamint a cuccai is nálam vannak még pedig lett volna már ideje elvinni őket. Mennyi ideig érdemes várni arra, hogy letisztázódjanak a dolgok?
Kérlek a humoros és rosszmájú posztoktól kíméljetek mert nekem ez így is szörnyen esik!
Várni kell kicsit, aztán nyugodt hangon megbeszélni az egészet és ígéretet tenni mindkét félnek.
Nincs veszve semmi, csak ne kajtasd
"azok az emberkék is bánják akiknek valami nagy baj volt a kapcsolattal"
Azért az más tészta, amikor az ember olyasmit sirat vissza, amiben rosszul érezte magát.
Kérdés, hogy mindkét fél úgy érzi-e, hogy nem volt semmi gond a kapcsolattal, vagy csak az egyik.
Nem egy olyan szakításom volt életemben, amikor én már rosszul éreztem magam a kapcsolatban, de a másik nem érzékelt problémákat, ő szívesen folytatta volna, én azonban képtelen voltam rá.
Szerintem nem lehet úgy tanácsot adni, hogy nem írtad le, hogy mi az a szakításhoz vezető ok, "amiről egyikünk sem tehet", de azóta már "megszűnni látszik".
Mert ha valami rajtatok valóban kívülálló körülmény lenne, ami miatt ideiglenesen nem tudtatok volna eleget találkozni, együtt lenni, akkor feltételezhetően nem a szakítás mellett döntöttetek volna, illetve nem a "békülés" szót használtad volna.
# 8: Nincs pótolhatatlan ember, de hidd el, azért lehet olyan társat találni, akit nagyon nehéz pótolni. A mostani párkapcsolatomban érzem először azt, hogy ha bármilyen okból szakítanánk, akkor a páromhoz képest mindenki más csak valami halvány utánzat lenne, annyira harmonikus a kapcsolatunk és olyan optimális mértékben rendelkezik számomra fontos tulajdonságokkal. Soha nem voltam híve a kapcsolatok újraélesztésének, de jelenleg azt gondolom, hogy érte bizony megérné.
Ha neked még nem volt ilyen, és pótolhatónak érzed a párod, akkor nem volt még igazán JÓ kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!