Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes-e várnom rá?
Figyelt kérdés
Nos a történet ott kezdődik,hogy volt egy barátom, 2 évig voltunk együtt. 9 hónapja szakítottunk,de "barátok" maradtunk, majdnem mindennap ír,hetente 2-3x felhív,hogy mi van velem, találkozunk is elég gyakran. Érdemes tudni,hogy a szakítás okai a következők voltak: szakács lettem,és meghíztam.... (+15 kg kb, bár előtte anorexiásnak hittek). A másik,hogy indulatos voltam néha, féltékenykedtem. A napokban rossz kedve volt, kiderült,hogy a legjobb barátnőjével jött össze, de mint kiderült, a csaj azért szakított vele,mert velem nem hajlandó megszakítani a kapcsolatot. Órákig beszélgettünk, tanácsot adtam neki (elég hülyén is nézett ki a helyzet), viszont ezzel egyidőben mi is megbeszéltük,mik voltak a problémáink,és azt válaszolta,hogy nem lehet tudni,mit hoz a jövő. Én nem tudtam új kapcsolatot kezdeni,nem egyszerű,ha mindig beszélünk,nekem ő a legfontosabb. Szerelmes nem vagyok,de nagyon sokmindent máshogyan gondolok már,mknt a kapcsolatunk idején,és azt érzem,ő életem párja. Állítása szerint ő sem szeretett még ennyire senkit,sosem volt olyan boldog,mint velem. Mi a teendő ilyenkor?2016. jan. 10. 03:33
1/3 Fish1 válasza:
Nem vagy szerelmes, de ő életed párja? What? -_-
Ezt kifejtenéd? Szerinted mit jelent az, ha valaki valakinek az élete párja?
2/3 A kérdező kommentje:
Úgy értem,hogy tudnám újra szeretni szerelemmel..
2016. jan. 10. 20:29
3/3 anonim válasza:
ha elhagy mert meghíztál akkor mi lenne rosszabb helyzetben? ez nem szerelem, csak ragaszkodik hozzád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!