Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a volt párom 6 hónappal azután, hogy elhagytam öngyilkos lett, abban nekem vajon mennyi részem volt?
Dehogy szórakoztál. Akkor nem éreznél most semmit.
Ezt ilyen szituációban mindig megelőzi egy depresszió. Korábban is volt öngyilkossági kísérlete.
Minden, csak nem egészséges.
Szerinted miért nem egzakt tudomány minden, ami a gondolatokkal és a lélekkel foglalkozik? Mert képtelenség egy másik ember fejébe látni és azzal gondolkozni.
Ha te lettél volna az oka, akkor nem 6 hónappal a szakítás után teszi ezt, és közvetlenül az öngyilkossági kísérlet előtt felkeres. Ez esetben nem lett volna mit veszítenie.
Hát de basszus, ha nem hal meg nem is kellene ennyi idő után, hogy érdekeljen. Ez már jócskán a tovább lépés ráadásul ő egy ex.
Neki a fejével volt baja onnan pedig sajnos nem találta meg a kiutat. Te hiába lettél volna mellette, mihelyst teljesen mindennapossá válsz ugyanez történt volna.
Van, akin nem lehet segíteni. Na meg el ne képzeld, hogy egy szuicid ember 6 hónapig próbál megoldást keresni és csak utána szánja el magát. Akkor legalább pszichológushoz kellett volna járjon, ha ő megoldást keresett. Baromira nem ez történt mert ő felismerte volna és kórházban kezelték volna.
Ha miattad tette volna, akkor kb. 3 nappal a szakítás után csinálta volna, vagy max 1 héttel
Az eros egoval rendelkezok lesznek ongyilkosok altalaban. Valoszinuleg nem sok sikerlemenye volt az utobbi idoben, lehet a szakitas volt az, ami meginditotta a lejton. Ettol fuggetlenul rengeteg emberrel szakitanak es megse hevernek temetetlenul a halottak az utak menten. Ertem, hogy valamilyen szinten felelosnek erzed magad, szerintem valaszd ket reszre a kettot.
A szakitas korulmenyeit nem ismerem, azzal neked kell elszamolnod magaddal. Annyi a felelosseged, hogy hogyan viselkedtel egy masik emberrel. De a fegyvert nem te adtad a kezebe, es nem te huztad meg a ravaszt. Ha a szuksegesnel nagyobbat rugtal bele, akkor szegyeld magad, de a halalaert nem te vagy a felelos. Kezeld erteken a dolgokat, es leginkabb tanulj belole. Vissza nem tudod hozni az eletbe, de tegyel meg mindent, hogy masoknak jobb legyen.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!