Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a volt barátom azzal fenyeget, hogyha nem ér el telefonon, azt mondja a közeli hozzátartozóimnak, hogy öngyilkos akarok lenni?
Figyelt kérdés
ény, hogy nagyon hangosan veszekszünk mèg mindig.Ismerem őt tíz ève, de le akarom zárni mert eszméletlenül elmérgesedett a viszonyunk.Már külön is élünk régóta.Soha többè nem akarok beszèlni vele, felzaklat a múlt.Kész vagyok idegileg, de nyilván nem lennék soha öngyilkos,ezt ő is tudja.Azért fenyeget,mert tuda ha ilyet mondana megalázó lenne a családom előtt, és eltud érni amikor akar.
Huszonéves nő
2019. máj. 24. 09:07
1/8 anonim válasza:
Elmondanám a családomnak a szitut, őt meg letiltanam mindenhonnan, es közölném, hogy tud a családom a zaklatásról es zsarolasrol, ha nem akarja, higy lepest tegyenek, ne keressen
2/8 anonim válasza:
Mit tegyél?Letiltod mindenhonnan, és tényleg nem tárgyalsz vele többet.A rokonaiddal meg közlöd, hogy megbuggyant az agya a szakítás miatt.Nem kell ezt túlbonyolítani.
3/8 A kérdező kommentje:
Igen tudom,hogy szólnom kéne,csak már így is a családomnàl a plafonon van ez a törtènet.... és nem akarom mindig mindig fokozni,nem szívesen számolok már be mindenről mert nekem is fáj.Csak elbizonytalanodtam hogyha letiltom kinézem belőle,hogy ilyet hazudna mindenkinek.
2019. máj. 24. 09:16
4/8 anonim válasza:
És miért feltételezed, hogy a családod be is venné a hazugságait?Ha ismerik a jellemét, akkor tisztában vannak azzal, hogy hazudozásra is képes.
5/8 anonim válasza:
Akkor mi van, ha felhívja őket és hazudozik? Az első ijedség után ők is tiltják, és nem lesznek elérhetőek.
Ne hagyd magad zsarolni!
6/8 anonim válasza:
Semmit ne tegyél.
Esetleg szólj a családodnak, hogy mire számíthatnak.
Bár, ha ezt velem tennék, úgy sem hinnék el, hanem őt néznék hülyének.
7/8 lilla64 válasza:
Mond el a családodnak,hogy mi a szitu,és tiltsd le azt az idiótát.Amúgy ezt zsarolásnak nevezik amit büntetnek.
8/8 anonim válasza:
Vedd fel a telóddal, amikor fenyegetőzik, és közöld vele, hogy ha nem száll le rólad azonnal, távoltartási végzést fogsz kérni ellene. Ha folytatja vagy szól a rokonaidnak, kérj távoltartási végzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!