Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám feldolgozni 2 év után?
Figyelt kérdés
Első kapcsolatomnak lett vége 2 éve,3 évig tartott mindketten20 évesek vagyunk.Neki pár hónappal rá lett új kapcsolatai azóta is tart,mindenhonnan tiltottam de tegnap megnéztem az instagramm oldalát és görcsbe rándult a gyomrom. Én is próbálkoztam mást keresni de mindenkiben őt kerestem,sportolással és bulival próbálom terelni a figyelmemet róla.Édesanyám már nagyon félt,hogy két éve megy ez ,ő a pszichológust ajánlotta és szerintem is megér egy próbát.
Meddig fog tartani ez a borzalom?
20/f
2019. szept. 25. 20:06
11/12 anonim 

válasza:

Szia! Tapasztalat, csak egy másik nő képes arra, hogy túllépj ezen. Amíg nem lép más nő az életedbe csak ő rá fogsz gondolni, tudom. Nagyon rossz érzés.
24/f
12/12 A kérdező kommentje:
Önbizalomhiányom is van amióta szétmentünk mert a mostani párja mérföldekkel jobb nálam(27 éves,jobban kigyúrt,kékszemű szőkeherceg)
2019. szept. 26. 05:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!