Hogyan tudnam feldolgozni, vagy tullepni?
Nem szeretnem reszletezni, szoval csak a lenyeget irom. Par honapja kiderult h az egyik csaladtagom rakos. Gyogyithatatlan, szoval meg fog halni. Amiota ez kiderult rengeteget sirok, es nem tudok masra gondolni csak arra h el fogom ot veszteni, meg arra h vajon mikor fog a tobbi rokonom is meghalni, meg h vajon mennyi idom van meg veluk.. Es ez mar honapok ota van es kezd egyre nehezebb lenni ugy erzem. Hiaba probalom magam azzal nyugtatni h mar idos es h ez elobb utobb sajnos eljon, meg hogy meg szerncses mert ez neki fajdalom mentes, de egyszeruen nem birok nem ezen agyalni.. Es nagyon felek h mi lesz akkor ha meghal. Tudom h nmasok is jartak mar biztos hasonlo cipoben, kerlek irjatok le h ti ezen hogy jutottatok tul.
Koszonom elore is
(Lehet h a tomorsege miatt kicsit erzeketlennek tunt ahogy leirtam, szoval azert elnezest)
Tudom milyen erzes, ezt csak az ido tudja begyogyitani. Probalj vele lenni sokat!
Kitartast kerdezo❤
Nehezen. Én 13 voltam mikor anya hosszu, sulyos beetegség után meghalt (SLE). Ennek 15 éve de az évforduló és szülinapja környékén mindig szomorú leszek.
Nem vagy érzéketlen, sirj nyugodtan, amennyit akarsz, segit :)
" sokszor igazságtalanságnak érezzük, amik történnek "ártatlan" emberekkel, de igazából nincs ártatlan ember, mert mindenki bűnös..ez kegyetlenségnek hangzik, de így van. a bűn zsoldja pedig a halál, de Jézus mégis megváltott minket, hogy legyen hitünk, és reményünk"
Igazad van, a hét évesen megerőszakolt majd megölt kislányok biztos megérdemelték, mert bűnösek voltak. Ez az egész kereszténység egy fertő.
Csak szólok: te is megfogsz halni...
Az aggódásod, a kétségbeesésed tök jogos, de az életet párhuzamosan éljük, a jó és rossz dolgok, szinte folyamatos társunk az életünk során meghalnak és születnek szeretteink. Az egyiket elsiratjuk a másiknak örvendünk. Ez az élet kérlelhetetlen menete ez a való világ. Elfogod engedni akiért most hullanak a könnyeid és jönnek az új kihívások, amik enyhítik a veszteség súlyát, mert az élet már csak ilyen, születés és elmúlás. Sírj, ha sírnod kell, de örvendj majd, ha annak jön el az ideje és a harmónia helyre fog állni, csak hagyni kell hogy a dolgok a természetes kerékvágásba menjenek. Az idő nagy úr. Szinte mindenre jut időnk, ha jól sáfárkodunk vele.
Nem akarok offolni, de ha valakin segít az imádság, hát imádkozzon. A betegsége nem fog elmúlni, de ha neki ettől könnyebb akkor miért ne? Én nem vagyok vallásos, de több (idősebb)családtagom az. Eszembe se jutna megkérdőjelezni a hitüket. Az övék, nem az enyém.
Neked meg kitartás, kérdező! Muszáj lesz erőt venned magadon és sose sírj előtte! Amíg még veletek van koncentráljatok a jó dolgokra, a szép emlékekre. ❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!