Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy tudnám feldolgozni 2 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám feldolgozni 2 év után?

Figyelt kérdés

Első kapcsolatomnak lett vége 2 éve,3 évig tartott mindketten20 évesek vagyunk.Neki pár hónappal rá lett új kapcsolatai azóta is tart,mindenhonnan tiltottam de tegnap megnéztem az instagramm oldalát és görcsbe rándult a gyomrom. Én is próbálkoztam mást keresni de mindenkiben őt kerestem,sportolással és bulival próbálom terelni a figyelmemet róla.Édesanyám már nagyon félt,hogy két éve megy ez ,ő a pszichológust ajánlotta és szerintem is megér egy próbát.

Meddig fog tartani ez a borzalom?

20/f

2019. szept. 25. 20:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Ha 2 év távlatából is még ezen rágódsz, akkor baj van ezt kilehet jelenteni.
2019. szept. 25. 20:08
 2/12 anonim ***** válasza:
67%

Nekem olyan volt hogy szerelmes voltam egy lányba és nagyon nagyon jóban voltunk de végül nem lett semmi, viszont én még évekig szerettem őt és nem tudtam túllépni rajta. Klisésen hangzik de az idő segít, viszont ez valakinél tovább tart valakinél nem. Próbáld meg minél jobban elterelni a figyelmed róla (pl ne nézegessed őt semmilyen netes platformon, kerüld el hogy lássad őt élőben stb.) És folytassad azt hogy lefoglalod magad valamivel ami eltereli a figyelmed. Nekem nagyjából 3-4 év volt mire azt tudtam mondani hogy már nem izgat a dolog (pedig én még csak nem is jártam az illetővel), de most 7-8 év után is azért néha eszembe jut még, viszont ez természetes.

23F

2019. szept. 25. 20:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus ezen nem fog tudni sokat segíteni, ezt magadnak kell megoldani. Környezetváltozás? Másik városban munka? Fél név külföld? Sokat tud segíteni.
2019. szept. 25. 20:12
 4/12 anonim ***** válasza:
47%

Mi a fenének kell erre pszichológus? Legyél már egy kicsit keményebb, férfi vagy, könyörgöm...

Senki nem tolja a képedbe az instagramját, te magad keresed meg, te generálod magadban a fájdalmat.

Túl leszel rajta, ehhez idő kell, amit a pszichológus sem fog tudni adni neked, ez nem megy egyik napról a másikra, majd elfelejted. Folytasd a sportot, meg mindent amit eddig csináltál.

2019. szept. 25. 20:15
 5/12 A kérdező kommentje:
1 éve kiköltöztem külföldre hátha segít a távolság de semmi,most decemberbe fogok hazamenni. Sőt itt mèg rosszabb mert nincsenek itt a haverok.
2019. szept. 25. 20:24
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha 2 hónapja lett volna vége és azt nem tudod feldolgozni, még megérteném. Na de 2 év?! Kicsit tényleg lehet hogy gond van veled.
2019. szept. 25. 20:30
 7/12 A kérdező kommentje:
Pénz nem érdekel sajnos azzal soha nem volt gond,munkában minden percben rá gondolok gyakorlatilag. Ha vele álmodom elrontja az egész napomat,küzdősport az az egyetlen amikor nem gondolok rá abban a másfél órában, rengeteg lányt visszautasítottam mert nem álltam készen semmire.Mostmár rettegek lányokkal ismerkedni is nehogy megbántsak még egyet.
2019. szept. 25. 20:31
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem tudod mi a furcsa? Ha 3 évig tartott a kapcsolat, akkor ott már komolyabb érzelmek vannak. Hogyan lehetséges az, hogy szakítás után pár hónappal már mással van együtt? Társ- vagy kapcsolatfüggő a barátnőd. Vagy csak nem szeretett eléggé? Hihetetlen, hogy a nők milyen gyorsan képesek egyik kapcsolatból egy másikba ugrani. Ezen gondolkozz el, amíg siratod, mert ha igazán szeretett volna, nem máshoz menekül szakítás után.
2019. szept. 25. 20:35
 9/12 A kérdező kommentje:
Ez is jó sztori,én halálosan szerelmes voltam már lánykérés is tervben volt, ő is minden nap mondogatta,hogy én vagyok neki az igazi csak az utolsó egy hétben mintha fejbe vágták volna,elment bulizni és messengeren szakított velem de megmondta,hogy neki most jó ideig nem kell más csak elmúlt neki a szerelem és élni szeretne..Minden ember akinek meséltem azt mondta,hogy meg sem érdemelt így engem ez a lány stb stb de ez engem soha nem nyugtatott
2019. szept. 25. 20:44
 10/12 anonim ***** válasza:
Abból nem lehet gond, ha elmész egy pszichológushoz. Manapság már nem ciki, hátha tud segíteni valamit! Amúgy én a csajozást ajánlom.
2019. szept. 25. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!