Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szakítottál/szakítottak veled eddigi kapcsolataid során?
1. Nem voltunk szellemileg egy szinten, mas erdeklodesi kor stb.
2. Dobott,mert azt hitte megcsaltam
3. Dobott, mondvan a volt bnojet meg nem zarta le fejben, valojaban megijedt a komoly kapcsolattol, azota is szingli es mindenkit megdug aki el es mozog (10eve)
4.-5. En szakitottam mert belejuk szerettem szeretoi kapcsolatban, nem vezetett sehova
6. Megcsalt, en adtam be a valokeresetet
Egy megcsalt, mert tul jo vagyok neki. xD
Egy masik ellaposodott es baxott az egeszre, mert ugyis ott vagyok, minek dolgozni rajta. Hat, nem.
1: Egy másik lány miatt szakítottunk,mert szerelmes lett.
2: Egy agresszív állat volt.
3: Még mindig tart, és jó kapcsolat :)
Az elsővel azért, mert első szerelem volt, nem volt nagyon téma és hamar meguntuk egymást (14 évesek voltunk, 1 hónapig voltunk együtt). De barátok maradtunk és az egyik legbizalmasabb emberem :)
A második egy idióta, nárcisztikus, önző, figyelemhiányos, manipulatív, lusta, kihasználó gyökér volt. Vele (SAJNOS) 2 évig voltam együtt, de mivel távkapcsolat volt nem nagyon befolyásolta az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!