Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottam a párommal és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam a párommal és hazaköltöztem a szüleimhez. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
3 év együttélés után véget vetettem a kapcsolatomnak, most nem ecsetelem az okokat. A lényeg, hogy rohadt nehéz újra itthon élni a mindennapjaimat. Nem tudom mit csináljak nem találom a helyem a házban. Végigszenvedem a napokat. Hálás vagyok a szüleimnek, hogy adott volt ez a lehetőség, nem erről van szó. Az albérletünket sajnos fel kellett mondanunk. Nem tudom mikor tudnék itthonról elköltözni. Annyira kilátástalan a helyzet. Egy albérletet egyedül nem tudok fenntartani. De egyszerűen nem bírom itthon. Tudom, hogy nem ez az élet legnagyobb problémája, de nekem jelenleg nagyon megterhelő lelkileg, szellemileg. Főleg olyan emberek reakcióját várom, akik átéltek már hasonlót. Korábban a párommal, ha otthon voltunk, unatkoztunk, akkor társasoztunk. (komolyan nagyon szerettünk társasozni) vagy elmentünk a városba sétálni, vagy mást csináltunk... Most itthon vagyok egyedül vidéken és nem tudom mit kezdjek magammal. Örülnék pár bíztató szónak, mert a sírógörcs kerülget.

2019. aug. 23. 19:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a visszajelzéseket! A kibeszélés jól hangzik. Ezt már többen is mondták nekem. Jelenleg még abban a stádiumban vagyok, hogy nem akarok beszélni senkivel. Kicsit bezárkóztam. De biztosan idővel jobb lesz és elkezdek megnyílni, beszélni róla. Végülis már beszerveztem magamnak pár utazást az elkövetkezendő 2 hónapra. Próbálom kitölteni a naptáramat, ahogy lehet. 🙂 Már csak az elköltözést kell valahogy megoldanom...
2019. aug. 24. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!