Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha valaki szereti a másikat képes megcsalni akár csak egyszer is?
Hali 19!
szerintem pont ez a lényeg. Hajlandó-e megadni vica-versa mindent. Én majdnem mindent megadok az asszonynak, És nincsenek nagy igényeim, de a olyan dolgokat próbál viszonzásul adni amelyre nekem nincs szükségem. Egészségesebb élet, fittebb élet. Pedig nekem csak egy feleség kellene annak minden hozadékával. Én hazaviszem a pénzt, elviselem, hogy nem takarít, nem igazán főz, ha főz is többnyire valami borzalmas paleo, bio, vacakot, ami ehetetlen. Megeszem. Nem érdekli a szex, csinálja ha kell. Elmondom neki sokszor mire lenne szükségem, ezzel elérem azt hogy sírjon és borzalmas feleségnek tartja magát, és miért nem válok el tőle. De nem akarom mert mindezek ellenére imádom. És igen. Rossz feleség, az ellenségemnek sem kívánom. De szeretek vele lenni. Nem tudom miért. Megcsalnám-e? Lenne rá késztetésem. végül is 15 éve nem volt olyan szex ami igazi lett volna. Soha nincs ott. Így félévente 1~2 alkalomra le van redukálva a dolog. És akkor is finoman fogalmazva nem az igazi. Mivel nem érdekli, nem ért hozzá, és ez nem zavarja. Azt hiszi az hogy hanyatt vágja magát és hagyja, az a szex. Sajnos én nem. Nekem a legfontosabb része az egésznek hogy a nő is élvezze. Őt ez nem érdekli. Féltékenynek persze féltékeny és ha megcsalnám soha nem bocsájtaná meg. De én viszont kifogyok a lehetőségekből hogy csökkentsem a tesztoszteront. A bagózás és az ivás nem csökkenti eléggé a libidómat. Egyre agresszívabb vagyok, egyre fáradtabb. És ilyenkor az a kérdésem magamhoz, vajon mi lesz előbb: belehalok az önpusztításba, egyszer elpattan a cérna, mert valami hülyeséggel amit többnyire egy vállrándítással vagy kedves mosollyal elmagyarázva lerendezek, ehelyett lecsapom mint a taxiórát, vagy végre szerzek egy numerát amitől lenyugszom.
Melyiket fogom jobban sajnálni? Ha egy beszólása miatt amitől kiborul a bili, bezúzom az arcát. vagy ha félrelépek, és újabb 15 évig (remélem) nincs gond.
Egyiket sem akarom. De az önpusztítás nem biztos hogy elég gyors.
Tudom hagyjam el. Nem akarom. az tartott mellette 15 évig mert szeretem, ha nem imádnám... Az ismerőseim szerint ha időben megölöm már szabadulnék. De én akkor is imádom.
Nesze dilemma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!