Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha valaki szereti a másikat képes megcsalni akár csak egyszer is?
Milyen természetesen próbálja itt néhány válaszoló beállítani, hogy egy kapcsolatban a félre kúrás csupán csak az állati és testi ösztönök miatt teljesen normális dolognak számít 😂
Remélem a sors kegyes lesz hozzám és soha nem futok össze ilyen szemléletű emberekkel 😂
11: bár lepontoztak az olvasni nem tudok, de egy szóval nem mondtam, hogy természetes.
Azt mondtam, hogy nem zárja ki. Az egy másik kérdés, hogy neked belefér e, de ettől még sok ember szét tudja, és szét is választja az ösztön szerű szexet a párválasztástól.
Persze, ha lebukik, akkor bánja, hogy megbántotta a párját, bánja, hogy elszúrta, de ott, mikor a szexet választja nem arra gondol, hogy nem szereti a párját, csak a pillanatnyi biológia érdekli.
13-as vagyok. Nekem nem világos, végül meg is csalt, vagy csak úgy érezte szerelmes lett?
Igen, kepes ra. A huseg nem csak a szereteten mulik, hanem az intelligencian is. Akik ilyen helyzetben lepnek felre azok utana pokolian szenvednek es utaljak magukat, nem is ertik hogy tortenhetett meg. Hat ugy, hogy ezek az emberek egy kicsit butak es nem latjak az egyes tettek kovetkezmenyet.
Talan tul egyszeru magyarazatnak tunik, hogy ezek az emberek ostobak, de neha csak ennyi van a hatterben, se trauma, se semmi nincs, csak egy akaratgyenge, buta ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!