Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon jól döntöttem?
A különbségek az elején is meg voltak. Most inkább úgy tűnik a leírásodból, hogy el lett határozva a szakítás, és megerősítés kellene. Talán van némi furdalás emiatt, és tompítani kell a dolgot érvekkel. Azt viszont csúnya lenne kimondani, hogy unatkozol mellette, és ezért lett vége a kapcsolatnak, még ha ez is a fő ok.
Azzal meg még rosszabb szembenézni, ha a lány benne lett volna a folytatásban, és most megzuhan a szakítás miatt, vagy érezni, hogy ő igazán szeret, és elfogad.
Majd az idő megmutatja, hogy hiányzik-e a másik, vagy nem. Egy kapcsolat nem feltétlenül az izgalmakról szól, hanem sok esetben arról, hogy el tudják egymást fogadni, és tudják egymást támogatni. Egy idő után kiismered a másikat, és nem lesz izgalmas.... aztán egy idő után meg már senki sem lesz elég izgalmas.
Köszi ,jó lenne még komment más szemszögéből
Az idegesít ha nem első kapcsolat lenne,és később találkozunk működhetett volna
Szerintem túlzottan "rápörögtél" erre az első kapcsolat témára. Nekem valahol nagyon az jön le, hogy te bemagyarázod, hogy ez nem működhet, mert első kapcsolat - és hiába működik, az nem lehet, mert "te még nem élted ki magad".
Majdnem 20 évvel vagyok nálad idősebb, volt jópár kapcsolatom.
A családomban, környezetemben ismerek olyan embereket, akik tizenéves koruk óta együtt vannak, voltak nehézségek; de működik.
Mások azt hitték, majd mással jobb lesz; szebb lesz. Van, ahol bejött; van ahol nem.
Minden kapcsolat beszürkül egyszer, semmi sem állandóan jó.
De ha meg tudtok még újulni, és vissza tudjátok hozni a tüzet; akkor esetleg lehet értelme folytatni, csak ne beszéld be magadnak, hogy úgysem működhet.
Én itt látom a problémád lényegét.
Utolsó vagyok.
Én óvatosan bánnék ezzel a "ki kell élnem magam" dologgal.
Nem egy embert ismerek, aki az élete szerelmét hagyta ott pont ezért. Évekig bánta utána, talán bánja ma is. Nagyon hamar ráébredt arra, hogy a fű bizony máshol sem zöldebb, az új lány / nő id unalmas lesz egy idő után.
Olyan ismerősöm is van, aki korábban így vélekedett a kapcsolatokról, mint most te. Közel 50 évesen most azért van egyedül, mert sokáig az emiatt egyedül hagyott exhez mért mindenkit. Aztán meg azért, mert egyre görcsösebben szeretett volna valakit maga mellé egyfelől, másfelől pedig a csajok azt hitték, biztos valami gáz van vele, hogy ennyi idősen nem kötelezte el magát. Ördögi kör, pedig magyon rendes srác, de elszúrta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!