Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon jól döntöttem? 20/L
Azt most félreteszem, h te egy 40 évessel voltál...
Maradjunk annyiban h jól tetted. És undorító is van ki kell mondjam :D
Bocsánat!!!
Én nem vagyok benne biztos, hogy jól döntöttél, de tény, hogy az ekkora korkülönbség nem ideális egy családalapításhoz. A férfi 40 éves. Ha most szülnél neki, akkor sem biztos, hogy megélné a gyerek esküvőjét. 15-25 év múlva kap egy szívrohamot, te meg ott maradsz egyedül a gyerekekkel 35-45 évesen. Igaz ekkor még találsz új férjet.
36F
most lehet, hogy kétszer olyan idős mint Te.. de 20 év múlva már csak másfélszer lesz idősebb! 40 év múlva pedig csak 1.3szor! vagyis ha így folytatod, el tudod törölni a köztetek lévő korkülönbséget!;D
amúgy jól tetted, a jövőképek és a célok nem egészen összeegyeztethetőek:/
20 éves a leányzó, miért kell családalapitással tömni a fejét?
Amúgy ja, ne mások véleményére hallgass... én 1 évet küzdöttem egy lányért, mindenki mondta, hogy ribizli, nem vagyunk egymáshoz illőek, kislány, éretlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!