Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon jól döntöttem?!
8eve vagyok egyutt a volegenyemel van egy kozos kis fiunk aki tiz honapos.
Mi elott teherbe estem kiderult hogy fere lepet de mivel babat vartam igy tovabb leptem.
Mikor be indult a szules nalam ott hagyott a szulo szaban habiszti neki a munka az elso es masnap mire meg lett a pici 24ora vajudas utan este erkezett meg az anyaval es majd csak masnap hivott fel es le nezett mindenek!
A tiz honap alatt nem kozeledett hottam folyamatosan csak veszekszunk es most azt vettem eszre hogy egy masik csaj van a haterbe,nyiltan flortolnek elottem pedig mondtam hogy nem szeretnem ha koszone vagy beszelne vele de mind aki meg semm halotta!
Es az a leg rosszab hogy ha szamon kerem hogy lattam es halodtam hogy vele beszel csak O nem latot az nem azt jelenti hogy mindent le kell tagadnia szoval hulyenek nez telhesen! :'(
Most el koltoztem ottholrol a picivel nem igazan marasztalt.
Jol dontottem!!?
Azert azt felfoghatnatok, ti suttyo parasztok, hogy ez az anyuka min megy most keresztul, ti nagyon suttyo parasztok.
Egyebkent a valasz igen, jol dontottel, nagyon jol dontottel, semmi ertelme nem volt mar a kapcsolatnak, helyes hogy leptel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!