Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon jól döntöttem?!
8eve vagyok egyutt a volegenyemel van egy kozos kis fiunk aki tiz honapos.
Mi elott teherbe estem kiderult hogy fere lepet de mivel babat vartam igy tovabb leptem.
Mikor be indult a szules nalam ott hagyott a szulo szaban habiszti neki a munka az elso es masnap mire meg lett a pici 24ora vajudas utan este erkezett meg az anyaval es majd csak masnap hivott fel es le nezett mindenek!
A tiz honap alatt nem kozeledett hottam folyamatosan csak veszekszunk es most azt vettem eszre hogy egy masik csaj van a haterbe,nyiltan flortolnek elottem pedig mondtam hogy nem szeretnem ha koszone vagy beszelne vele de mind aki meg semm halotta!
Es az a leg rosszab hogy ha szamon kerem hogy lattam es halodtam hogy vele beszel csak O nem latot az nem azt jelenti hogy mindent le kell tagadnia szoval hulyenek nez telhesen! :'(
Most el koltoztem ottholrol a picivel nem igazan marasztalt.
Jol dontottem!!?
Mi elott teherbe estem kiderult hogy fere lepet de mivel babat vartam igy tovabb leptem
Mi van?? Mielőtt terhes lettél, kiderült, de mivel babát vártál továbbléptél? Ezt meg hogy csináltad?Teherbe ess előtt vártál babát? :)
Fogalmazni, írni nem tudsz, kérdés után felkiáltójel, kérdőjel...de minek? Zűrös, buta emberek vagytok, látszik az írásodból.
Kérdésedre a válasz, igen, jól tetted, előbb kellett volna. Még a gyerek előtt.
Tudod amikor akkor vár babát a nő ha teherbe esik.
Most akkor mikor lépett félre?
Mert ha félrelépett és utána lettél terhes tőle, de a baba miatt tul léptél a problémán és vele maradtál ...
Ennek az egésznek olyan ize van mintha a kisgyerek -aki szegény nem tehet semmiről- csak eszköz lenne a kezedben. Most megint csal a pasid, nem közeledik. Felelőtlenül vállaltál gyereket. Mert ezt a gyereket és kapcsolatot már nem akarta a pasi. Most meg zsarolva érzi magát.
Este eljottem utanunk jott hogy menyunk haza.
Mondtam neki egy feltetelel megyunk haza ha el mond mindent vagy ha szembesulnek elottem hogy nem volt koztuk semmi es erre el ment!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!