Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan létezik, h egy lány tini korában duci volt, most már vékony, de önbizalomhiánya van és ezért nem hiszi el, h bárkit is érdekel?
Te is folyton elutasítottad, akárhogy közeledett?
Mert én ennél jobban már nem nyomulhatok ,az már zaklatás lenne.
Tudja, hogy a barátnője beszélt veled? Ő kérte meg rá?
Szerinted, ha most elhívod, más lesz? Attól biztosan nem, hogyha közlöd, hogy ez az utolsó utáni lehetőség, ha most sem lesz még egy csók sem, felejtsem el. Ez ultimátum lenne, nem randi.
Viszont, ha türelmesen újra kezdtek mindent, lehet most sem jutsz tovább, ha ő még mindig nem tart ott.
Beszélgess a barátnővel inkább. Ha segíteni akar, akkor tegye meg. Ő talán tudja, mivel lehet megtörni a jeget, mivel te már minden tőled telhetőt megtettél.
Az önbizalomhiány nem feltétlen múlik el ha az azt kiváltó ok megszűnt.
Mivel tini korában duci volt így valószínű hogy akkor elég sokat kapott az osztálytársaitól.
Ez a felnőtt korra is igencsak rá tudja nyomni a bélyegét.
Én is a szekáltak közé tartoztam. (igen lehet azt mondani hogy állj ki magadért vagy valami hasonló de szerintem egy gyerek se akarja magát egy csoporttal összeveretni)
Általános alsóban többünket püföltek nem is kicsit és amikor átkerültem egy másik iskolába egy másik településen ki is közösítettek. Ilyen általános iskolás évekkel igazi élmény elkezdeni a középsulit. Ott sem volt jobb a helyzet.
Mostanra sikerült összeszednem magam egy kicsit de ehhez az kellett hogy barátokat találjak és sok pozitív élményt szerezzünk együtt.
Amit akartam mondani az az hogy igen van olyan hogy ezek a dolgok nem múlnak el egykönnyen.
Amkt tudok tanácsolni az az hogy legyél nagyon türelmes vele! Ne kényszeríts rá semmit! Ha magától nem tud megindulni a saját boldogsága felé akkor egy ultimátum csak lentebb fogja lökni a szakadékba utána már cseszheted.
A depresszió már csak ilyen.
23f
Velem is hasonló helyzet volt. Nagy nehezen sikerült is összejöjjön velem. De csak ha nagyon határozott vagy,kitartó,türelmes és semmiképp nem mutatod a feszültséget neki. Legyél rámenős finoman. Mindig tudasd vele,hogy mennyire tetszik,milyen szép stb. Számodra O a legszebb.
Néha amikor nagyon utasíto,akkor szunj meg,hagyd magára kicsit. Kialakul benne a hiányérzet és nem akar majd elveszíteni téged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!