Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Olyan létezik, h egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan létezik, h egy lány tini korában duci volt, most már vékony, de önbizalomhiánya van és ezért nem hiszi el, h bárkit is érdekel?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal, nagyon jól indult minden, eleinte, de aztán ahogy egyre intimebben próbáltam közeledni hozzá, behúzta fülét farkát és teljesen flegma és elutasító lett velem. Akárhogy próbálkoztam, nem engedett. Egy csomó mindenben segíteni akartam neki,de semmit nem fogadott el, kedves voltam vele,bókoltam neki,aggódtam érte, ha bármi baja volt velem, megkérdeztem, nem bántottam e meg. De sosem derült ki semmi egyértelműen, neten alig válaszolt, ha írtam neki volt, h napokig el se olvasta. Többször is megpróbáltam elhívni, de semmi eredménye nem lett, végül bevallottam neki, h komolyabban szeretném megismerni, de nemet mondott erre is. Azóta eltelt 3 hónap. Én végül betudtam az egészet annak, h nem kellek neki és kész. Erre most rámírt az ő legjobb barátnője, hogy tudnom kell erről a lányról, hogy súlyos önbizalomhiánnyal küzd mert kiskorában duci volt és akármilyen jól is néz ki, nem tudja elhinni, h komolyan érdekelhet egy pasit, illetve volt egy kapcsolata, ahol a párja csak kihasználta és gúnyolta,így képtelen bízni bárkiben is. Ettől függetlenül azért írt nekem a barátnő, mert hogy a lány szerelmes belém,csak fél az intimitástól. Azt írta, hogy adjak neki még egy esélyt és hívjam el újra. Nem tudom, most mit tegyek,én anno megígértem, h nem fogom tovább hívogatni. Mit lehet ilyen helyzetben kezdeni, ha elvileg szerelmes belém a lány, de teljesen elzárkózik a közeledésemtől? Én anno minden tőlem telhetőt megpróbáltam.
2019. júl. 20. 19:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Létezik.
2019. júl. 20. 19:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Mondd meg hogy utoljara probalkozol, es hozzatok ossze valamit, es ha nem akkor ennyi volt és nem fogod keresni többet. Ha akarja a dolgot, akkor muszaj lesz beadnia a derekat, es lepni feled, ha meg nem akkor csak szorakoznak a baratnojevel.
2019. júl. 20. 19:41
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, h szórakoznak, mert tényleg nagyon önbizalomhiányos. De én már tényleg minden büszkeségem félretettem emiatt a lány miatt, ezt már nem tudom, hova fokozzam még.
2019. júl. 20. 19:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam. Ha komolyan gondolod, akkor az elején legyél a lánnyal nagyon türelmes. Nekem is az segített, hogy a párom végtelenül türelmes és figyelmes volt hozzám és szerintünk megérte. Nagyon jó a kapcsolatunk és boldogok vagyunk egymás mellett :)
2019. júl. 20. 20:21
 5/10 A kérdező kommentje:

Te is folyton elutasítottad, akárhogy közeledett?

Mert én ennél jobban már nem nyomulhatok ,az már zaklatás lenne.

2019. júl. 20. 20:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen :D Tudom, nagyon gázul viselkedtem, de az önbizalomhiány miatt volt. Esetleg írd meg neki, hogy tudod hogy nem volt neki könnyű korábban és megérted, és szeretnéd megismerni, még ha lassan is.
2019. júl. 20. 20:41
 7/10 anonim ***** válasza:

Tudja, hogy a barátnője beszélt veled? Ő kérte meg rá?

Szerinted, ha most elhívod, más lesz? Attól biztosan nem, hogyha közlöd, hogy ez az utolsó utáni lehetőség, ha most sem lesz még egy csók sem, felejtsem el. Ez ultimátum lenne, nem randi.

Viszont, ha türelmesen újra kezdtek mindent, lehet most sem jutsz tovább, ha ő még mindig nem tart ott.

Beszélgess a barátnővel inkább. Ha segíteni akar, akkor tegye meg. Ő talán tudja, mivel lehet megtörni a jeget, mivel te már minden tőled telhetőt megtettél.

2019. júl. 20. 20:55
 8/10 anonim ***** válasza:

Az önbizalomhiány nem feltétlen múlik el ha az azt kiváltó ok megszűnt.

Mivel tini korában duci volt így valószínű hogy akkor elég sokat kapott az osztálytársaitól.

Ez a felnőtt korra is igencsak rá tudja nyomni a bélyegét.

Én is a szekáltak közé tartoztam. (igen lehet azt mondani hogy állj ki magadért vagy valami hasonló de szerintem egy gyerek se akarja magát egy csoporttal összeveretni)

Általános alsóban többünket püföltek nem is kicsit és amikor átkerültem egy másik iskolába egy másik településen ki is közösítettek. Ilyen általános iskolás évekkel igazi élmény elkezdeni a középsulit. Ott sem volt jobb a helyzet.

Mostanra sikerült összeszednem magam egy kicsit de ehhez az kellett hogy barátokat találjak és sok pozitív élményt szerezzünk együtt.

Amit akartam mondani az az hogy igen van olyan hogy ezek a dolgok nem múlnak el egykönnyen.

Amkt tudok tanácsolni az az hogy legyél nagyon türelmes vele! Ne kényszeríts rá semmit! Ha magától nem tud megindulni a saját boldogsága felé akkor egy ultimátum csak lentebb fogja lökni a szakadékba utána már cseszheted.

A depresszió már csak ilyen.

23f

2019. júl. 20. 20:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Velem is hasonló helyzet volt. Nagy nehezen sikerült is összejöjjön velem. De csak ha nagyon határozott vagy,kitartó,türelmes és semmiképp nem mutatod a feszültséget neki. Legyél rámenős finoman. Mindig tudasd vele,hogy mennyire tetszik,milyen szép stb. Számodra O a legszebb.

Néha amikor nagyon utasíto,akkor szunj meg,hagyd magára kicsit. Kialakul benne a hiányérzet és nem akar majd elveszíteni téged

2019. júl. 21. 09:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Hülye vagy. Számtalan ilyenbe belefutottam. A legutóbbi ilyet is letiltottam mikor kezdte kimutatni a foga fehérjéjét!
2019. júl. 22. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!