Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin a vakbeléről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin a vakbeléről beszélt, normális?

Figyelt kérdés

Randiztam egy sráccal, és elmesélte, hogy most van túl egy vakbélműtéten. Kezdődött azzal, hogy nagyon fájt a hasa, azt hitte csak szorulás, vett rá gyógyszert, de nem javult, be kellett mennie az ügyeletre, és kiderült, begyulladt a vakbele. Most már jól van, de sokat fogyott. Igaz, én érdeklődtem, mert ismertem a srácot munkahelyről (csoportokat vezetett nálunk), és láttam, hogy sokat fogyott mióta nem láttam (kb. Két hónapja táppénzen volt), és akkor mesélte el, de nem gondoltam, hogy ilyen részletrsen fogja. Szerintem ennek nem első randin a helye. Vagy én vagyok maradi és rosszul gondolom? Ti mit szóltatok volna hozzá?

L25

2019. júl. 20. 17:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Tehát problémája volt. Megkérdezte hogy mi. És elmondta. Nem értem ebben mi a gond. És megosztotta Veled a gondját. Én elmondom Neked hogy vakbélgyulladás után visszakerültem 39 és fél fokos lázzal. A vakbélra azt mondják rutinműtét, de mindennek van kockázata. Én ezt nem hiszem hogy ez túl részletes. És ez sajnos nagy esemény és rossz esemény egy ember életében, de természetesen Neked kell eldöntened, hogy hogyan ítéled ezt meg.
2019. júl. 22. 11:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Értem én, hogy nagy probléma, ha hashajtó nem segít a hasfájáson.

Meg a műtét sem egyszerű, de ha randizik valakivel, akkor nekem ő a legfontosabb

2019. júl. 22. 13:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Remélem nem Téged választott a srác
2023. márc. 21. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!