Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin a vakbeléről beszélt, normális?
Randiztam egy sráccal, és elmesélte, hogy most van túl egy vakbélműtéten. Kezdődött azzal, hogy nagyon fájt a hasa, azt hitte csak szorulás, vett rá gyógyszert, de nem javult, be kellett mennie az ügyeletre, és kiderült, begyulladt a vakbele. Most már jól van, de sokat fogyott. Igaz, én érdeklődtem, mert ismertem a srácot munkahelyről (csoportokat vezetett nálunk), és láttam, hogy sokat fogyott mióta nem láttam (kb. Két hónapja táppénzen volt), és akkor mesélte el, de nem gondoltam, hogy ilyen részletrsen fogja. Szerintem ennek nem első randin a helye. Vagy én vagyok maradi és rosszul gondolom? Ti mit szóltatok volna hozzá?
L25
Arról beszélt ami történt vele és pedig az volt hogy műtötték...
Nem mondhatta azt h nyaralni voltam Floridában :)
Nincs ebben semmi kivetnivaló.
Nekem volt egy randim (első találkozás,első randi) ahol a srác csak az őt ért ,,sérüléslekről,, kezelésekről,vizsgálatokról beszélt.
Az i re a pontot az tette fel,hogy megfogta a kezem megsimította és mondta,hogy fél a prosztata vizsgálattól,de ha én ott lennék vele nyugodtabban lenne.
Nem volt második randi...
(Ápoló vagyok,de a randikon nem a férfiak eü gondairól akarok beszélni,azt kapok épp eleget munkaidőbe)
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!