Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin a vakbeléről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin a vakbeléről beszélt, normális?

Figyelt kérdés

Randiztam egy sráccal, és elmesélte, hogy most van túl egy vakbélműtéten. Kezdődött azzal, hogy nagyon fájt a hasa, azt hitte csak szorulás, vett rá gyógyszert, de nem javult, be kellett mennie az ügyeletre, és kiderült, begyulladt a vakbele. Most már jól van, de sokat fogyott. Igaz, én érdeklődtem, mert ismertem a srácot munkahelyről (csoportokat vezetett nálunk), és láttam, hogy sokat fogyott mióta nem láttam (kb. Két hónapja táppénzen volt), és akkor mesélte el, de nem gondoltam, hogy ilyen részletrsen fogja. Szerintem ennek nem első randin a helye. Vagy én vagyok maradi és rosszul gondolom? Ti mit szóltatok volna hozzá?

L25

2019. júl. 20. 17:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Ha a bélgázairól beszélt volna, sokkal furább lenne. Te kérdezted, ennyiből még azt se érzem, hogy túlrészletezte. Most a szorulása zavart vagy mi volt ebben kiábrándító?
2019. júl. 20. 17:36
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ha mostanában volt a műtéte, akkor teljesen érthető, hogy ez foglalkoztatja és hogy beszélt róla.
2019. júl. 20. 17:40
 3/13 anonim ***** válasza:
42%
Ilyen kontextusban nem gáz, mivel tekérdeztél rá. Kérdés persze, hogy nincsenek e kicsit hipochonder hajlamai.
2019. júl. 20. 17:40
 4/13 anonim ***** válasza:
79%
Egyrészt te kérdeztél rá, másrészt az első randi nem az első találkozásotok volt, ha kollégák vagytok. De hogy neked mi felel meg, és mi nem, azt neked kell eldöntened.
2019. júl. 20. 17:41
 5/13 anonim ***** válasza:
92%
Te kérdezted.Ő meg válaszolt.Ha lezárja egy mondattal,akkor meg szűkszavùnak, van titulálva,akiből ùgy kell mindent harapófogóval kihùzni.És nem lehet vele társalogni érdemben.
2019. júl. 20. 17:52
 6/13 anonim ***** válasza:
90%

Arról beszélt ami történt vele és pedig az volt hogy műtötték...

Nem mondhatta azt h nyaralni voltam Floridában :)

Nincs ebben semmi kivetnivaló.

2019. júl. 20. 17:59
 7/13 anonim ***** válasza:
88%
Ha most mutottek, akkor rendben van. Főleg, hogy te kérdezted.
2019. júl. 20. 18:14
 8/13 anonim ***** válasza:
79%
Nem árul zsákbamacskát.
2019. júl. 20. 18:30
 9/13 anonim ***** válasza:
72%
Nekem nem fura. Persze nyilván ha nem annyira vagy mégse annyira érdekel a srác, akkor máshogy veszi ki magát.
2019. júl. 20. 19:07
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy randim (első találkozás,első randi) ahol a srác csak az őt ért ,,sérüléslekről,, kezelésekről,vizsgálatokról beszélt.

Az i re a pontot az tette fel,hogy megfogta a kezem megsimította és mondta,hogy fél a prosztata vizsgálattól,de ha én ott lennék vele nyugodtabban lenne.

Nem volt második randi...

(Ápoló vagyok,de a randikon nem a férfiak eü gondairól akarok beszélni,azt kapok épp eleget munkaidőbe)

:D

2019. júl. 21. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!