Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak ha utálok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha utálok randira gondolni?

Figyelt kérdés

A gondolatától is rosszul vagyok hogy elhívjak bárkit is étterembe. Megölne a stressz hogy hogy öltözzek, hova menjünk, miről beszélgessek vele (unalmas vagyok)

Úgy érzem általában hogy mindent tőlem várnak el, és a megfelelési kényszerem lassan a padlóra küld

2019. júl. 20. 13:53
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Tapasztalatból mondom, hogy a nők is ugyanígy feszengnek. A séta egy parkban, tóparton, sokkal lazább tud lenni. Minek étterembe menni? Ez nem lánykérés. Amíg sétáltok esztek egy jégkrémet, vagy egy kürtöskalácsot pl. Menet közben is jönnek olyan impulzusok, amiről lehet beszélni.
2019. júl. 20. 13:58
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Túlgondolod, na meg én nem is étterembe szerveznék első randit. Inkább valami lazább kötetlenebb sétálást egy parkban, vagy a margitszigeten, gellérthegyen, esetleg valami plázázás rosszabb idő esetén, ahol kötetlenebbül meg tudjátok ismerni egymást. Arról nem is beszélve, hogy az éttermes randikon a csajok csak lehúzzák a férfiakat. Nyilván persze ilyen randin is ott lenne az izgulás, de maga az alaphelyzet sokkal kötetlenebb lenne.
2019. júl. 20. 14:09
 3/9 anonim ***** válasza:
59%
Nem vagy egyedül. De a nők is így vannak ezzel, ez adjon erőt! Mindjárt lesz egy randim és szó szerint rosszul vagyok, egész nap nem ettem, és zakatol a szívem, és olyanokon kattogok, hogy úgyse fogok neki tetszeni 😂 Meríts erőt ebből.
2019. júl. 20. 14:40
 4/9 anonim ***** válasza:
71%

Egy jelképes összegért cserébe létre kellene hozni egy randihelyet, ahol random férfiak és nők beszélgethetnek egymással időre. Mondjuk 10 perc/ember, aztán asztalcsere. Ismerkedésnél nincs jobb a személyes kontaktnál.

Majd ha vége a találkozónak, akkor eltudná mindenki dönteni melyik ember volt számára színpatikus és felveheti vele a kapcsolatot.

Ezt egyszer egy amerikai filmben láttam. Szóval biztos létezik ilyen, csak még nincs idehaza.

2019. júl. 20. 14:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Találkozz olyanokkal, akik hasonlóan így gondolkodnak. Hány éves vagy?
2019. júl. 20. 14:51
 6/9 A kérdező kommentje:
22
2019. júl. 20. 14:56
 7/9 anonim ***** válasza:
4es rapidrandi :)) Magyarországon is van,itt a gykn olvastam pont róla egy kérdést. Állítólag lúzer party.
2019. júl. 20. 14:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Ahogy minden társkereső kínálata az.
2019. júl. 20. 15:04
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a margit szigetre hívtam el egy csodás lányt, háromszor körbesétáltuk az egészet, megnéztünk mindent és 4 órán keresztül beszélgettünk. Nem volt semmi stressz és nagyon jól éreztük magunkat. :)
2019. júl. 20. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!