Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívjam szeptemberben randira, ha csak rá tudok gondolni egész nyáron, de nem akarom elrontani a barátságunkat?
Figyelt kérdés
Eddig is nagyon tetszett a lány, de most jöttem rá, hogy nagyon szerelmes vagyok belé, hiszen csak rá tudok gondolni. Pár hete találkoztunk egy rendezvényen, akkor olyan szívesen megcsókoltam volna.. Igazából ő az egyetlen lány, akivel jóban vagyok az iskolában, és nem akarom elrontani a barátságunkat, de nagyon szeretnék vele együtt lenni.
Ti mit tennétek? Voltatok már hasonló helyzetben?
16F
2019. júl. 14. 07:54
1/10 anonim válasza:
Csak akkor hívd randira,ha láttad h ő is ad jeleket!!!
2/10 anonim válasza:
Szerintem ne várj szeptemberig, nehogy addig bepasizzon
3/10 anonim válasza:
#2 Szerintem is, ha most el akarod hívni akkor hívd el és ne várj szeptemberig
4/10 A kérdező kommentje:
Messze lakik és kollégista. Nem hinném, hogy összejönne bárkivel is, nem olyan, zárkózott. Akárcsak én.
2019. júl. 14. 13:37
5/10 anonim válasza:
Egy próbát megér szerintem. Ha jóban van veled, akkor kedvel.
6/10 A kérdező kommentje:
Igen, valóban kedvel, sokszor megdicsér, hogy milyen okos vagyok. Viszont ha nem szeretne többet(és félreértettem a jeleket) nem szeretném elrontani a barátságunkat.
2019. júl. 14. 20:04
7/10 anonim válasza:
Te magad írod hogy szerelmes vagy belé, akkor milyen barátságot akarsz megtartani és nem elrontani? Nem a barátja szeretnél lenni, hanem a pasija, te írtad le hogy mit érzel iránta. Magyarul ez barátságként sehogy sem működik, mert te többet akarsz, szóval vagy közeledsz hozzá vagy hagyod, nincs másik opció. Persze ha neked okés az a szerep, hogy majd összejön valakivel és járkáltok együtt, mintha a zsebkendője lennél, meg a te válladon sír és várja a támogatást mikor egyedül vagy megbántva érzi magát, akkor azt is választhatod.
8/10 anonim válasza:
Ne szarozz sokat. Rövid az élet,csak még nem jöttél rá!!!
Itt a szünet. Kit érdekel,h messze lakik? Indulás hozzá! Randizzatok!
9/10 anonim válasza:
"de nem akarom elrontani a barátságunkat"
Aranyapám! Szerinted Evolúció bácsi azért választotta külön a nemeket, hogy barátkozzanak egymással?
10/10 anonim válasza:
Láthatóan fülig szerelmes 😍😍😍 vagy ebbe a lányba. Szerintem vedd fel a kapcsolatot már most nyáron vele (pl. chat, email, stb), legkésőbb szeptemberben pedig hívd meg egy cukiba egy sütire. Ha te is tetszel neki, akkor nyitott lesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!