Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívjak el egy lányt/nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjak el egy lányt/nőt randira?

Figyelt kérdés

Hogy el is fogadja a meghívásomat.

Kávézóba, cukrászdába hívjam? Ezekre gondoltam.

32F

2019. júl. 8. 12:58
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Egy olyan nőt szeretnék elhívni akivel nem vagyok napi kapcsolatban, csak távoli ismerősök vagyunk, látásból ismerhet engem.
2019. júl. 8. 13:01
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

32 évesen ilyen kérdés?

Atyám...

én 10 évvel vagyok nálad csak öregebb, de ennyivel nem lehet rosszabb az utánam jövő korosztály.

Aztán csodálkozom, hogy nap mint nap itt olyan kérdésekbe botlom, hogy mennyire gáz 18-21 évesen 40-50 éves palikkal randizni meg lefeküdni...

2019. júl. 8. 13:07
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Biztonság a lényeg ebben. Még nem vagytok biztonságos viszonyban, még nem bízik benned.

Van közös ismerős, aki össze tud hozni titeket?

Szóval mindenképp kéne beszélnetek előbb! Ne legyél ijesztő!

2019. júl. 8. 13:08
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg ráérsz valamelyik nap? Van kedved beszélgetni kicsit? Elmehetnénk egyet fagyizni.

Egyszerű,lényegre törő!

2019. júl. 8. 13:13
 5/15 anonim ***** válasza:
8%

Odaállsz elé csípőre tett kézzel, tarkóra tolod a kalapodat, és foghegyről odaveted neki:

-Teccesz, te lyány, dugunk?

Ha ERRE nem remeg meg a térde, akkor semmire sem.

2019. júl. 8. 13:15
 6/15 anonim ***** válasza:
Úgy nem tudod, hogy elfogadja, de szépen megmutatja, hogy figyelmen kívül hagyod az akaratát.
2019. júl. 8. 13:25
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem tudok közös ismerősről.
2019. júl. 8. 13:31
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem is beszéltetek még soha? Köszönő viszonyban vagytok?
2019. júl. 8. 13:35
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk sajnos köszönő viszonyban, beszélni sem beszéltünk még.
2019. júl. 8. 13:45
 10/15 anonim ***** válasza:
Van egy közös hely, ahová mindketten jártok? Vagy néha véletlenül találkoztok? Vagy hogyan tudod megszólítani? Mert az is fontos hogy legyen rá megfelelő alkalom.
2019. júl. 8. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.