Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti otthon mennyit meséltek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti otthon mennyit meséltek el a randiból?

Figyelt kérdés
Tudom, felnőtt kategória, de még 22 évesen itthon élek. Nem kérek engedélyt hogy elmehessek, bejelentem, de ha érdeklődik a szülő, mondjak el mindent? Hogy az ágyon smárolunk?
2019. júl. 18. 09:02
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
persze, írj egy erotikus ksinovellát az estéről, aztán olvasd el nekik, miket csináltok, hogy nyalt ki, stb..
2019. júl. 18. 09:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen meséltem volna vagy kértem volna tanácsot, de a szüleimet nem érdekelte.
2019. júl. 18. 09:04
 3/9 anonim ***** válasza:
84%

Annyit mondj, amennyit szeretnél, vagy az alábbi rövid választ:

- Alakul.

2019. júl. 18. 09:11
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

- Jó volt.

- Elment.

- Rossz volt.

Többet szerintem felesleges.

2019. júl. 18. 09:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2019. júl. 18. 09:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én szüleimet nem igazán érdekli a dolog így megtartom magamnak. Az a baj másrészt,ha elmondom anyának akkor ő elpletykálja az összes rokonnak,munaktársank hiába kérem meg,hogy ne tegye. Majd ha végül nem lesz a dolgból semmi nekem ég a képem,hogy mindenki kérdi,hogy naaa miújság a kérővel? én meg mondhatom,elment...aztán úgy néznek rám,mint a véres rongyra,hogy biztos velem van a gáz,hogy már megint nem jött össze.

Nem szeretem elkibálni ,amúgy sokszor ha már meg is van a barát várok a bejelntéssel legalább 1-2 hónapot,mert ilyen frissen könnyen előfordul,hogy kiderül nem is illünk össze,akkor meg minek traktáljam vele a rokonságot?

2019. júl. 18. 09:59
 7/9 anonim ***** válasza:
71%

Én is úgy vagyok vele, hogy minek mondjam el. Legszívesebben nem akarnám, hogy tudjanak róla, de nem mehetek úgy el otthonról, hogy nem mondom meg mit csinálok. Felnőtt vagyok és nem tiltanak meg semmit, de be kell jelenteni..

Együtt érzek az utolsó válaszolóval. Eljátszottam azt, hogy valakivel elmentem egy randira, nem jött össze, aztán mindenki furán nézett rám holott ez teljesen természetes.

Annyinak örülök, hogy még mindig jobb mintha teljesen nem érdekelném a szüleimet, de ha zaklatnak a dologgal (mint most) attól a falra másznék.

Adj nekik egy-két sorost választ, hogy hogy érezted magad és ennyi.

2019. júl. 18. 11:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ milyenek a szüleid.

Nekem tök lazák és jófejek. Anyuval mindent megbeszélünk.

Mindig tudták, ha valakivel komolyabban ismerkedtem vagy ha randira mentem. Aztán otthon elmeséltem, hogy mi volt a program, pl beültünk egy italra vagy valami. Soha nem kérdeztek intim részleteket még a csókot se, én se nagyon mondtam,úgyis rájöttek, ha kapcsolat lett belőle.

2019. júl. 18. 11:55
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a smárolást meg a szexet én megtartanám a barátnőimnek.

Az hogy hol voltatok meg milyennek találod a pasit azt nyugodtan elmondhatod én is el szoktam anyunak.

2019. júl. 18. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!