Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki hogy 34 éves koromra a fogaim fele mű?
Figyelt kérdés
Szépen meg van csinálva.
Nők, ez mennyire zavarna titeket? Randiznátok ilyen férfivel?
34/F
2019. júl. 14. 23:51
1/10 anonim válasza:
Ciki vagy nem, tudsz bármit tenni?
2/10 anonim válasza:
Nem ciki. A rohadó fogsor lenne ciki.
3/10 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Van akinek genetikailag rosszak a fogai pl. barátnőmnek nincs csontfoga egy sem. Csak tejfogai vannak...
Légy büszke inkább magadra hogy szépen megvan csináltatva
4/10 anonim válasza:
Úgy, ahogy mondják. Az egészséges, rendszeresen "karbantartott" fogsorral nincs baj. Na és aztán, ha mű. Még egy teli protkó sem annyira ciki szerintem.
7/10 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok, nem ciki. Az ápolatlan fogsor a ciki. 35/n
8/10 anonim válasza:
Hát ha szépen van megcsinálva, észre sem veszi.
9/10 anonim válasza:
Szerintem észre se lehet venni, ha meg van csináltatva.
Te legalább foglalkozol vele és nem hagyod csak úgy.
10/10 anonim válasza:
Dehogy ciki, a genetika ellen amúgy sem tudsz mit tenni. A ciki az lenne, ha elhanyagoltad volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!