Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz hogy 17 éves koromra még nem voltam discoba se semmilyen bulizóhelyekre és barátnőm sem volt még? (Többi lent)
Én is így vagyok vele, de én inkább a zenei ízlésem miatt nem szeretem a discot. Meg az ottani emberek, környezet se vonz. Szóval nyugi, nem vagy ezzel egyedül :)
15/l
1. Dehogy
2. 18 alatt úgy tudom szabály tiltja a diszkóba-menést.
3. Hát barátnőd se volt, hát nyugi már, lazíts, még csak 17 vagy, és ne feszengjél sose ezen, ha esetleg mondjuk még 3 éven belül nem lenne pl, vagy több, akkor se feszengjél, kérlek. Amúgy itt is vannak olyan kérdések, hogy pl 21 volt, mikor összejött az első párjával, tán már idősebbek is voltak, nyugi már, szerintem nem maradsz le semmiről, amit később ne lehetne pótolnod, hogyha már ennek érzed a hiányát; amúgy meg ne törődj azzal, hogy mások mit gondolnak, esetleg megszólnak, a te életed, miért kötnek bele, semmi közük hozzá, szóval ilyenekkel, hogy mi a gáz, szerintem nem kéne törődnöd. Tedd azt, ami jól esik, amíg nem átasz vele senkinek, azon határokon belül, és élvezd.
xD
Hogy lennél özvegy,amikor nem is lesz feleséged?Hmm?hahahah
5-ös:
Próbáltad már? néha pedig nem rossz, néha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!