Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele szeretem egy lányba, de van barátja mit tegyek?
Sziasztok!
Van egy lány akivel 1-2 éve ismerjük egymást kb 1 hónapja elkezdett rám írogatni. Azóta is napi rendszerességgel beszélünk. Többször voltunk strandon,tegnap moziban. És én teljesen bele szeretem de már 2 éve van barátja.
A kapcsolatuk már szerintem nem az igazi párszor mondta h gondok is vannak köztük meg heti 1-2 napot ha találkoznak
Messengeren mikor beszélünk akkor olyan érzésem van mint ha ő is érezné valamit irántam
Pl:
-Sokszor kérdezi h szeretem-e persze igennel válaszolok meg sokat is dicsérem. De azt hiszi kamuzok és csak hátsó szándékaim vannak, hogy csak megbszam
-Eltűnt multkor 30percre kérdezem hol volt és azt mondja rajtam és csavojan godolkozott.
-Egyszer egy szájra puszi is volt. Másnap irt is hogy ő már csókot várt.
És még sok hasonló amit nem mondanak csak úgy egy “barátnak”
De mikor élőbe beszélgetünk akkor teljesen másképp viselkedik mint ha nem is o lenne....Ebben kérnem segítségeteket h ti hogy látjátok csak szórakozik velem vagy csak előbe félénk.?
Játszadozik veled, vedd már észre, ember. Nem kap elég figyelmet a barátjától, szóval téged használ arra, hogy fényezd a kis egóját, de amint konkrétumra kerül a sor kihátrál. Max azt tudod elérni nála, hogy veled csalja a barátját, de ha még el is szereted, veled is simán el fogja ezt játszani, komolyan ez kell?
Gratulálok, hogy egy ilyen utolsó selejt lotyóba képes voltál beleszeretni, normális ember undorodik a fajtájától.
Mindegy akkor minél hamarabb megmondom neki mit érzek és lesz ami lesz.
De azért utolsó selejt lotyónak nem nevezném....
Az a baj így nem lehet felvázolni a helyzetet.
Hú, koma...
Na, röviden: állítsd válaszút elé. Kilép a jelenlegi kapcsolatából, vagy akármiből, amiben van, és megpróbáljátok tiszta lappal, vagy meg elküldöd a halál méteres kékeres phaszára.
Jelenleg tényleg az van, hogy te vagy a lelki szemetesládája, de a lábát meg másnak teszi szét. Hát kell a ráknak az ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!