Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy évfolyamtársamba, de van barátja, és én eleinte beletörődtem, aztán nem bírtam, és megmondtam neki, hogy szeretem, most úgy látom megriadt, de én szeretném meghódítani. Mit tegyek?
Huuu ez a szerelem...Istenem de nehez!
Igazabol nagyon nehez volt kiigazodni azon amit irtal azert a lenyeget megprobaltam kihamozni.
Kezdem azzal, hogy en no nemu vagyok es voltam ott, ahol most te -.
En ugy veszem eszre, hogy ez a lany igazabol nem tudja mit akar. Ha nem boldog miert is ragaszkodik ahoz a fiuhoz...?
Tudom, hogy nagyon nagy batorsag kellett hozza, hogy elmond neki, hogy szereted es valoszinu miutan konkret valasz nem volt csak az "elvezem, hogy korulrajonganak" viselkedesmod a lany reszerol, hat ertheto, hogy kicsit nagyon fel vannak tupirozva a szerelmi idegszalaid.
Nekem is volt anno tobb rajongom. Szerelmed targyaval ellentetben en azonban nem jartam senkivel - mert feltem a fiuktol olyan szinten. Viszont tetszett, hogy tetszem, hogy a kegyeimet keresik, mindent megtesznek es nekem semmit nem kell ezert tennem csak egy kicsit mosolyogni es magamnak lenni ami nem volt nehez.
En a helyedben nem flortolgetnek vele tovabb. Nem vennem fel a szemuveget ha nem akarod es kifejezetten tavolsagtartova valnek. Ugyanakkor megmaradna a kedves szemelyisegem ami feltetelezem a leirtak alapjan megvan neked. Igy talan megerti, hogy te nem vicceltel amikor kipreselted nagyon batran azokat a szavakat magadbol es o nemigazan fogta fel, hogy a sziveddel jatszik. ( Ahogy en sem anno. )
Tudom, hogy azt kivanod, hogy egyutt legyetek de a jelek szerint bizonytalan ra az esely.
Tudom milyen az viszonzatlanul rajongani - merthogy igy utolag en is megfizettem azert a 3-4 fiuert ugy mellesleg es megtapasztaltam milyen az szeretni viszonzatlanul.
Szoval hatarozott legy kedves de nagyon kimert. Ha erdekled erre lepni fog, hogy miert is valtoztal. Ha nem hat akkor valahogy tul kell elni a dolgot amire nincs recept sajnos csak az a nagyon kozhelyes ido.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!