Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet jövője a kapcsolatunknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet jövője a kapcsolatunknak?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy fiúval, már pár randin, csókon túl is vagyunk, azt hiszem mondhatom, hogy járunk. Már korábban is ismertem haveri szinten, nagyon jókat beszélgettünk (azt hiszem ezek a hosszú beszélgetések hoztak össze minket), rengeteg dologról azonosan gondolkozunk, azonos az érdeklődési körünk, ő humoros, kedves, okos...

Csak éppen az életstílusunkban van egy kis eltérés. Ő szeret bulizni, a bulikon sokat inni (!), táncolni, és nagyon társasági ember hatalmas baráti körrel, aki folyton menne valahova, ismerősökhöz, barátokhoz.

Én sokkal zárkózóttabb vagyok, alkoholt nem iszom, bulikba nem járok, és bár én is szeretem, ha van program, és szeretek barátokkal lenni, azért értékelem a csendes, "otthonülős" időszakokat is.

Főleg az alkohol zavar, előttem még nem rúgott be, max 2 sört ivott, de félek hogy ha többször eljárunk együtt, akkor megismerem azt az énjét is.... meg nem tudom, milyen gyakran akar majd eljárni bulizni, ahol én kényelmetlenül érezném magam...

Szerintetek, ha ilyenekben különbözünk egymástól, de amúgy nagyon jól megértjük egymást, összecsiszolódhatunk hosszútávon?

2010. júl. 9. 22:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs összecsiszolódás. Ha úgy érzed belül, hogy valami nem megy rendjén, megpróbálhatod elfojtani magadban, de attól még benned marad.
2010. júl. 9. 22:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Fontos lenne az életkor, de anélkül is tudok annyit mondani hogy minden kapcsolatban vannak kompromisszumok, te is engedni fogsz és ő is, talán néha el kell engedned őt egyedül bulizni, de hát egy kapcsolat a bizalomra épül, és azzal nálatok egyenlőre nincs gond.
2010. júl. 9. 22:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat. 20 évesek vagyunk mindketten.
2010. júl. 9. 22:44
 4/4 anonim ***** válasza:
hasonló esetem volt, nem is olyan rég, bár ti rengeteg dologról azonosan gondolkoztok-hát mi már kevesebbről,neki nem volt óriási baráti köre, és nem is ment folyton valahova, na de lényegében ennyi a különbség az elejéről DE a lényeg: ő a folyton bulizós,sokat ivós,néha füvezős(lány létére) stílusba nyomta, én meg hasonló vagyok mint te. 1 hónapig tartott, nagyon nem voltunk egy hullámhosszon, bár a Ti esetetek ennyi infóból e ennyire vészes, de azért hátha érdeklődéssel olvasod a kis sztorimat, de azért hajrá, sok sikert!
2010. júl. 9. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!