Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről lehet beszélni egy olyan lánnyal, aki alig válaszol a feltett kérdéseimre a neten?
Figyelt kérdés
Akármit kérdezek a lánytól, válaszol tőmondatokban, majd ellaposodik a beszélgetés, mert mindíg csak Én szoktam kérdezni, Ő nem nagyon érdeklődik és kérdezni sem szokott semmit, de viszont válaszol. Ti mit szoktatok csinálni ilyenkor? Kíváncsi lennék lányoknak a véleményére is!2019. jún. 27. 03:14
1/8 anonim válasza:
Semmiről, egyértelműen nem érdekled.
Ha épp nincs kedvem a "csak barátkozni akartam" kifogáshoz én is válaszolgatok. Idővel meg leesik neki, hogy hagyjon békén.
2/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem érdekled. Válaszolni is csak azért válaszol, hogy ne mondhasd bunkónak. Szerintem ne írj neki.
Keress olyasvalakit, aki szívesen beszélget veled! :)
3/8 anonim válasza:
Lányként mondom, szerintem se erőltesd a beszélgetést. Ha érdekelnéd folyamatosan visszakérdezne, bővebben írna. Én is akkor válaszolok röviden ha szeretném hogy elhaljon már a beszélgetés, de nem akarok bunkózni hogy nem írok vagy épp lerázom.
4/8 anonim válasza:
Felejtős. Beszélgetni azzal lehet, aki akar veled beszélgetni. Válaszol???? Az nem válasz, ha ír 1-2 tőmondatot.
6/8 anonim válasza:
Semmiről. Vagy nem tetszel neki, vagy egyáltalán nem tud beszélgetni, mert még ahhoz is túl buta. Mindegy is, mert mindkét esetben felejtős.
7/8 anonim válasza:
Lehet, hogy nem érdekled vagy egyszerűen ő nem szeret így beszélgetni, ismerkedni, csak nem akart bunkó lenni vagy ki akarta próbálni. Vagy az sem feltétlenül mindegy, hogy milyen kérdésekről van szó. Én pl. szeretek másokkal beszélgetni, de ha úgy érzem magam mint egy interjún, hogy sorra jönnek a szokásos kérdések, hogy "hol laksz?", "Mit tanulsz?" "Mit dolgozol? stb., akkor én azzal nem tudok mit kezdeni.
8/8 anonim válasza:
Semmiről, nem érdekled őt. Keress másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!