Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin vagy esetleg randi előtt szoktatok beszélni a világnézeteitekről és, ha igen mennyire fogadják jól?
Mert jó lenne tudni azt, hogy mennyire passzolnánk össze. Ha esetleh eltérőek a véleményeink akkor nem e fogja el érzelmi indulat, helyette higgadtan beszélgetünk.
Nem arra gondolok, hogy melyik pártra huzzuk be az x-et hanem ideológiailag beszélgetünk róla. Én a baloldali ideológiát tartom erkölcsileg helyesnek, mivel nem hiszek abba, hogy a versengés viszi előre a társadalmat szerintem inkább a közösségi és a kooperáció, nem hiszek abba sem, hogy az emberi természet eredendően rossz lenne. Nem várom el, hogy egyet értsünk, nem baj, ha másak a világnézetei csak ne legyenek érzelmi hevületei, és ne személyeskedjen, hanem legyen kultúrált.
Világnézetről, rendszer és társadalmi kritikáról szeretek beszélgetni, szinte bárkivel.
Mivel szeretem az izgalmas témákat, így simán. Főleg vonzó nekem, ha a nő is nyitott a világra, és tud miről beszélni, vitázni.
(Btw, a kooperáció = baloldal, versengés = jobboldal kb olyan leegyszerűsítése a témának, mint amit az óriás plakátok a liberalizmusról mondanak. Nézd meg pl a protestáns északi államokat az együttműködésen alapuló munka kultúrájukkal, és az erős jobboldaliságukkal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!