Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már első találkozáskor kívánni kellene a másikat?
Két sráccal találkoztam, (utóbbi honapban) mindkettő rendben van szeméylsiségre, de az elsőnél éreztem valami vágyat, hogy a közelében legyek, nagyon nyitott voltam rá, már az első találkozáskor azon gondolkodtam milyen lenne ha megcsókolna, és a másodikon megtörtént, fantasztikus volt csak még többet akartam belőle, DE kiderült, hogy ő pár hónap mulva kulfoldon képzeli el az életét én meg itt akarok maradni ezért megbeszéltük, hogy inkább nem, egyikunket se bántotta a dolog.
Akivel most randevuzom leszolitott az utcán ezért alapbol oriasi plusszal indit, személyiségre nagyon szimpatikus és objektiven vonzo mindenki számára, de mikor egymás mellett ülünk pl egy padon mintha nem tudnam h mozogjak, nem tudom, h kéne közelebb kerülni, még csók se volt pedi 3 randi megvolt és egyszeruen furának érzem, hogy az arcához hajoljak....
pedig ő teljesen ideális és nagyon jól érezzük magunkat együtt, zavarba hoz, tehát tetszik meg tényleg nőnek érzem magam vele....
22 vagyok az első 28 a második 27
Igy 17ev "pasizas" utan en arra jutottam h a szexualis vonzalom meg nem garancia semmire de jo kezdet es csak azzal nem erdemes megprobalni aki taszit. Az 50-50%ban bejon v sem kategoriabol majd kiderul ha megtortent az elso csok, oleles.
Volt olyan aki mellettem ult a padon es ha hozzaert a kisujja az enyemhez az fel orgazmussal felert, legszivesebben folyton szexeltem volna vele (elmeletben), aztan amikor oda jutottunk nem volt jo.
A jelenlegi parom 0 szinten vonzott elsore de a humora zsenialis volt (es meg mindig az), aztan az elso egyutt alvasnal vmi bekattant nalam es azota szepnek talalom es kivanom a porcikait. Szerintem erdemes megprobalni.
Szerintem pedig kifejezetten igeretes h ez a srac lassan kozelit es ad idot az erzelmeid kialakulasara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!