Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, szerintetek milyen legyen egy férfi az első találkozáskor/randin?
Önmaga
Tudom, tudom ennél közhelyesebb nem is lehetnék. Meg ugye első randin ez eleve egy vállalhatatlan kérés, hiszen itt mindenki a legjobb formájában próbálja eladni magát... de én azt nagyon tudom értékelni egy férfiban egy randin ha mem fedzeng mint egy kisiskolás a töri szóbelin, és nem játszik szerepet. Amikor nem az a cél hogy engem meggyőzön ő jó parti, csak jól érezzük magunkat és megtaláljuk a közös pontot.
Nekem minegy hogy vicces vagy komoly. Ami hozzád illik ami te vagy az legyél.
#8-ahoz. :
:)
Azért pl engem ne az anyagi dolgaival próbáljon levenni a lábamról. Elsődlegese én őrá vagyok kíváncsi, nem arra, hogy pl milye van már, mire telik a pénzéből:) SZóval ha pl megemlíti, hogy van kocsija, mert pl nem láttam, hogy azzal jött, akkor azt mellékesen tegye; vagy pedig egy más környezetbe belefoglalva; nem pedig csak úgy odalökve, hogy "Van kocsim." Hanem pl ha mondja, akkor szituációba fűzze bele, hogy pl "Reggel 8kor mindig itt állok dugóban". És akkor nem a kocsijára , a vagyonára fekteti,helyezi a hangsúlyt. Szal ha pl ennyire hangsúlyozni akarja az anyagi javait, az nekem pl nem emberem. De ettől még adja mindenképpen önmagát, csak ha ő ilyen, akkor én nem őt keresem. Szóval énszerintem talán nincs erre stratégia, hogy milyennek 'kell' lenni. Tehát az a legbiztosabb , ha önmagát adja, és akkor a neki megfelelő társ akad bele a hálójába; tehát úgyis csak azzal érdemes párkapcsolatot kezdeményezni, aki elfogad úgy, amilyenek vagyunk; de más nő pl mást keres, neki pl mások az igényei. Meg pl most eszembe jutott az a Groovehouse- szám, Szívvel-lélekkel; hogy "mindaz, amit nem szerettél bennem, másvalaki álmát hozta el", tehát pl hogy a másik meg pont annak örült, ami miatt egyik kikosarazta, vagy csak leszólta őt mindig ezért mikor kapcsolatban voltak, vagy valami. Hogy a szemére hányta, más pedig pont ezért imádja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!