Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne elitélendô ha 20éves lány létemre egy
40évessel fogok randizni?
Tudd, hogy mit akarsz es minek mi lesz a kovetkezmenye. Gondold vegig alaposan. Egy korodbelivel nem kell semmit atgondolni, csak a szimpatia a lenyeg, de itt meg kell gondolnod, hogy tartos kapcsolat eseten milyen aldozatra vagy hajlando. Neki sem kockazatmentes, ha beled szeret es te ot ev mulva rajossz, hogy meg "elni akarsz". Azert egyaltalan nem biztos, hogy a negyven eves ferfi egy szivtelen szornyeteg, akit ne viselne meg egy a fiatalabb fel eretlensege miatt boritekolhato szakitas.
2019. jún. 22. 16:02
Azért gondolj bele. 20 éven keresztül naponta elmész reggel dolgozni es délután otthon vár egy nyugdíjas bácsi. De legalább a háztartást láttasd el vele, ha még képes mozogni.
2019. jún. 22. 16:08
#11 Ezzel egy értelmes 40 éves férfinek számolnia kell. Tisztában kell lennie vele, hogy egy 20 éves lánynak még nincs megérve a személyisége, és tudják is, hidd el. Szokták is mondani a hátunk mögött, hogy még betanítható, még olyanná lehet formálni, amilyenné akarják.
Én úgy gondolom, hogy ezekben az esetekben a férfi részéről nincs igazi szerelem, ez csak szexuális vonzalom.
2019. jún. 22. 16:32
Ne vedd ezeket sértésnek, de milyen volt a kapcsolatod az édesapáddal? Milyen a pénzügyi helyzeted? Milyen a külsőd? Mennyire vagy érett 20 éves létedre? Mit gondolsz, mit akar tőled, mire van szüksége az életben? Mit akarsz te tőle? Mit tudtok egymásnak adni? Milyen a felfogásod az egész témáról? Mert kívülről elítélendőnek látszik, és lehet, hogy nem is véletlen. Aki elítéli, az már eldöntötte, hogy miért. Aki nem, az is. Az ítéletek sokszor érdekből, értékrendből történnek. Szóval szerintem ezeket a kérdéseket tisztázhatnád, hogy ne érjen esetleges/kellemetlen meglepetés! :)
2019. jún. 22. 16:42
15/24 A kérdező kommentje:
Nem a házasságról meg az eggyüttélésröl beszéltem idáig nem hiszem hogy eljutok vele.
Csak megszeretne hívni egy vacsorára ennél többet nem tervezek jól elbeszélgetünk mint eddig mint egy jó barát. Ennyi
Hu hát ő fel akar szedni, és ha elmész utána magyarázkodhatsz hogy nem is úgy gondoltad. Jobb ha nem mész, bár én is mentem 20 évesen naivan együtt kajálni munkahelyről délben, még csak nem is randi, de ketten voltunk, ezek után számon kérte rajtam hogy szórakozom vele.. De hogy hogy lehet finoman megmondani hogy nem mész, az nehéz, valószínű meg fog sértődni, és majd jön azzal hogy ott leszel 40 évesen macskákkal :)) ezt szokták..
2019. jún. 22. 16:53
Gáz vagy! Nem értem 20 éves fejeddel mit akarsz egy 40 évestől! Apád lehetne! Szerintem gáz de te tudod
2019. jún. 22. 17:16
Semennyire. Inkább sajnálatos. Ki tudja milyen mentális problémák állnak a háttérben, apa nélkül felnövés,hanyag apa,gerontofília....
2019. jún. 22. 18:11
Egy 40 éves fszi barátilag meghív egy 20 évest vacsorázni, ahol barátilag beszélgetnek, seems legit :D. A kérdésben még randi volt :P. Amúgy te tudod, te életed, de ahogy már írták is, hosszútávon egy alárendelt kapcsolat lenne, rövidtávon valszeg meg csak szórakozna veled.
2019. jún. 22. 18:23
Mi ez az "elítélendő" már megint? Ettől mászok falra! Ez valami olyasmi, amit szerinted kollektívan illene mindenkinek elítélnie? Akkor megnyugtatlak. Nem ítélem el, mi rossz van abban?
Érezzétek jól magatokat!
2019. jún. 22. 20:41
Kapcsolódó kérdések: