Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hittem azt, hogy csak ki akar használni? Rosszul láttam a dolgokat?
Volt egy férfi, aki nagyon sokat foglalkozott velem, mindig leste, hogy miben tudna nekem segíteni, a kedvemben akart járni mindenáron. Nekem valahogy mégis az volt a megérzésem, hogy csak így akar magához láncolni és kihasználni, manipulálni.
Bókolt,próbált elhívni, de rendre kitértem. Aztán egyszer konkrétan visszautasítottam, és ő ezt elfogadta. Nem csinált belőle ügyet,mondta hogy ő így is kedvel, nem haragudott meg és nem is kezdett el áskálódni ellenem, amíg egy közegben voltunk addig sem nézett levegőnek, de nem is nyomult már. Aztán elváltak útjaink és többet nem keresett. Azóta már eltlet egy félév. Előtte a korábbi pasik, akiket elutasítottam, mind nagyon berágtak és kicsinyes bosszút álltak. Ez a fiú viszont teljesen korrekt volt. Többé már nem akarom elkövetni ezt a hibát, hogy olyat is elküldök, aki korrekt. Csak nem tudom, hogy lehet kiszűrni.
Szerintem is valami baj van a toronyban, kérdező :D
Ahogyan az egyes írta: ha nem tetszik neked valaki, akkor teljesen mindegy, hogy korrekt, vagy nem.
Ha meg tetszik, akkor tessék randizni, tudatosan odafigyelni a másik személyiségére, úgy lehet kiszűrni a normálisakat.
Most akkor banod hogy megsem mentel bele? Nekem ez jon le...
Ez a vonat mar elment, ne ragodj rajta. Nemehet tudni, mit hoz a jovo, talan meg talalkoztok valamikor. Vagy nem. Szerintem vond le a tanulsagot, legkozelebb adsz egy eselyt annak, aki tetszik (szerintem tetszett neked is az illeto). Ez nem azt jelenti, hogy rogton fejest kell ugrani, de ha elhiv egy kavera, akkor nem kell kereken elutasitani.
Esküszöm hogy valami nincs rendben az ilyen nőkkel. Valaki igyekszik a kedvében járni, a tenyerén hordozza és kidobja mert ugy érzi ki akarja használni.
Akkor legyen neked egy bukó, önző agresszív állat a párod, abban biztos lehetsz hogy nem játssza meg magát.
Nekem is volt ilyen IQ light barátnőm aki azt mondta hogy az nem lehet hogy valaki ennyire figyelmes, kedves, odaadó legyen vele, valószínűleg defektes vagyok és csak megjátszom az egészet.
Nem akartam neki bizonyítani hogy nem így szakítottam hogy tudjon keresni olyat aki kellően suttyó hogy ne kelljen neki kételkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!