Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért hittem azt, hogy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hittem azt, hogy csak ki akar használni? Rosszul láttam a dolgokat?

Figyelt kérdés

Volt egy férfi, aki nagyon sokat foglalkozott velem, mindig leste, hogy miben tudna nekem segíteni, a kedvemben akart járni mindenáron. Nekem valahogy mégis az volt a megérzésem, hogy csak így akar magához láncolni és kihasználni, manipulálni.

Bókolt,próbált elhívni, de rendre kitértem. Aztán egyszer konkrétan visszautasítottam, és ő ezt elfogadta. Nem csinált belőle ügyet,mondta hogy ő így is kedvel, nem haragudott meg és nem is kezdett el áskálódni ellenem, amíg egy közegben voltunk addig sem nézett levegőnek, de nem is nyomult már. Aztán elváltak útjaink és többet nem keresett. Azóta már eltlet egy félév. Előtte a korábbi pasik, akiket elutasítottam, mind nagyon berágtak és kicsinyes bosszút álltak. Ez a fiú viszont teljesen korrekt volt. Többé már nem akarom elkövetni ezt a hibát, hogy olyat is elküldök, aki korrekt. Csak nem tudom, hogy lehet kiszűrni.

2019. jún. 19. 23:06
 1/7 érdeklődő63 ***** válasza:
100%
nem jól értelmezed azt amit csináltál. nem azért küldesz el valakit mert korrekt vagy nem korrekt hanem mert nem tetszik. ez hogy korrekt azccsak utózönge de a lényegen nem változtat. ha nem tetszik akkor se tetszik ha korrekt meg akkor se ha szemét. és kész
2019. jún. 19. 23:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Nőként mondom, hogy valami baj van a fejedben. Ha udvarol, az a baj, ha nem, akkor meg az. Neked úgysem lesz jó senki.
2019. jún. 20. 05:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is valami baj van a toronyban, kérdező :D

Ahogyan az egyes írta: ha nem tetszik neked valaki, akkor teljesen mindegy, hogy korrekt, vagy nem.

Ha meg tetszik, akkor tessék randizni, tudatosan odafigyelni a másik személyiségére, úgy lehet kiszűrni a normálisakat.

2019. jún. 20. 07:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem tudhatjuk. Lehet hogy egy igazi pszichopata volt aki amúgy nem kap puncit és akkor bsztál volna csak rá hogy ha belemész vele... Simán jól működhetett a megérzésed! De az is lehet hogy egyszerre egy fél tucat csajt is fűzött és miután elküldted, a másik 5-re koncentrált amiben nagy eséllyel volt olyan aki kapható volt. Az ilyen bosszútállós nyomorékokkal nem is értem miért álltok le lányok. Azokon alapból kell látni hogy betegek és az a bajuk hogy nem kapnak puncit pedig az (szerintük) jár nekik...
2019. jún. 20. 08:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Most akkor banod hogy megsem mentel bele? Nekem ez jon le...

Ez a vonat mar elment, ne ragodj rajta. Nemehet tudni, mit hoz a jovo, talan meg talalkoztok valamikor. Vagy nem. Szerintem vond le a tanulsagot, legkozelebb adsz egy eselyt annak, aki tetszik (szerintem tetszett neked is az illeto). Ez nem azt jelenti, hogy rogton fejest kell ugrani, de ha elhiv egy kavera, akkor nem kell kereken elutasitani.

2019. jún. 20. 09:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Esküszöm hogy valami nincs rendben az ilyen nőkkel. Valaki igyekszik a kedvében járni, a tenyerén hordozza és kidobja mert ugy érzi ki akarja használni.

Akkor legyen neked egy bukó, önző agresszív állat a párod, abban biztos lehetsz hogy nem játssza meg magát.

Nekem is volt ilyen IQ light barátnőm aki azt mondta hogy az nem lehet hogy valaki ennyire figyelmes, kedves, odaadó legyen vele, valószínűleg defektes vagyok és csak megjátszom az egészet.

Nem akartam neki bizonyítani hogy nem így szakítottam hogy tudjon keresni olyat aki kellően suttyó hogy ne kelljen neki kételkedni.

2019. jún. 20. 10:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem a barátnőm ezért dobott, mert hogy mindent próbáltam megadni neki, túl rendes voltam szerinte. Azóta már 5 macsó is dobta pár hét után és sír a szája, hogy 30 évesen nem talál senkit hosszútávra. Észbe kéne kapni lányok, hogy mit akartok. Kalandot vagy komoly kapcsolatot amiben emberszámba néznek és nem csalnak meg.
2019. jún. 20. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!