Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Haver vagy tobb? (bocsi, hosszu)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haver vagy tobb? (bocsi, hosszu)

Figyelt kérdés

Jo lenne egy kis segitseg, mert en mar tenyleg nem tudom, hogy mit gondoljak.

Ismerjuk egymast a fiuval mar 8 eve. 4 eve szingli, mint en is. Egy darabig nagyon sokat voltunk egyutt, egesz hetvegeket, egyutt utazgattunk es azzal viccelodott, hogy a vegen ossze fogunk hazasodni, annyit vagyunk egyutt. Nagyon intim dolgokat osztottunk meg egymassal, egyutt probaltunk ki sok mindent.

Egyszer hajnali harom korul, amikor hazafele mentunk, kinyogte, hogy kedvel, de akkor nem vettem komolyan, foleg, hogy elegge sokat ittunk mindketten, de mostanaban azon gondolkodom, hogy mi van ha akkor komolyan gondolta.

Elhivtam randira, igazi randira ketszer, de nemet mondott.

Utana kb 2 evre elkoltoztem, mert tavol akartam lenni tole de par honapja mar megint egy helyen lakunk, szoval ujra elkezdtunk talalkozgatni. Meg mindig szingli.

En azt hittem, hogy tul vagyok rajta, volt egy kis kalandom egy kozos nem tul kozeli ismerosel (nem volt szex,csak csok), erdekes modon akkor elkezdett nekem arrol beszelni, hogy valami csaj, aki nem is a baratnoje, ugy viselkedik, mintha egyutt lennenek. Akkor probaltam jo fej lenni, ugy tenni, mintha minden ok lenne, utana amugy tisztaztunk egy-ket regebbi dolgot ami kimondatlan volt addig.

Most viszont az elmult hetvegen teljesen osszezavart. Valahogy mashogy viselkedett, mint szokott.

Gyengedebb, kedvesebb volt, hagyott szohoz jutni,

fizette az italaimat,

megint viccelodott hazassaggal,

rakerdezett egy exemre, aki kommentelt facebook-on,

es amikor kerdeztem, akkor mondta, hogy kb 7 hete nem beszelt azzal a lannyal.

megsimogatta az arcomat,

amikor tancoltunk, akkor valahogy mashogy nezett ram, es elkapta a tekintetet amikor eszrevettem, hogy nez,

amikor elbucsuztunk, akkor megkerdezte, hogy mikor lat ujra (ezt igy sose kerdezte meg, mert mindig spontan volt a dolog)

es valahogy olyan hirtelen fordult el tolem, amikor puszit adtam neki, vissza se nezett utana.

Tudom, hogy ez nem sok, es meg ez mind lehet, hogy csak haverkodas es csak en akarom tobbnek latni.

Csak en latom ezt tobbnek?

En 28, (tudom, tudom, eretlen vagyok), o 26

2019. jún. 14. 21:53
 1/5 anonim ***** válasza:
95%

Én is azt gondolnám,amit Te.Elég nyùlbéla lehet,már bocsi.Vagy csak most méri fel,mutatsz e hajlandóságot.Bár inkább beszari.

Sztem ne tégy semmit,ùssz az árral,viszonozd a közeledését,aztán meglátod mi lesz belőle.

2019. jún. 14. 22:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem foglalkoznék vele. Kétszer elhívtad, nemet mondott, akkor mehet a levesbe. Ha tényleg akarna, nem kéretné magát.
2019. jún. 14. 22:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenek magukba szerelmesek.
2019. jún. 14. 22:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem komolytalannak tűnik.
2019. jún. 14. 22:57
 5/5 A kérdező kommentje:
A ket randira hivas az tobb, mint 2 eve volt, mielott elkoltoztem egy idore.
2019. jún. 14. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!